ΠΑΟΚ: Νίκη για σερί και χαρακτήρα, τα πλάνα του Γκαρσία για Απόλλωνα

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2021

Σε δέκα εντός έδρας παιχνίδια ο ΠΑΟΚ μετρά ήδη τρεις ισοπαλίες που σημαίνει έξι χαμένοι βαθμοί. Πολλοί για μία ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό και στηρίζει πολλά στην έδρα της (ασχέτως αν είναι άδεια ελέω κορωνοϊού εδώ και καιρό). Υπό αυτό το πρίσμα, ο Πάμπλο Γκαρσία και οι συνεργάτες του, προσπαθούν να περάσουν στους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι… απαγορεύονται οι απώλειες βαθμών από εδώ και στο εξής, και ειδικά εντός έδρας.

Το ματς με τον Απόλλωνα, όσο εύκολο φαίνεται, άλλο τόσο δύσκολο είναι, καθώς η ομάδα του Παράσχου μακριά από την Ριζούπολη έχει κατακτήσει τους 14 από τους 18 βαθμούς που έχει συνολικά, μετρώντας τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες σε σύνολο δέκα αγώνων.

Τις μέρες που ακολούθησαν του αγώνα στο Αλκαζάρ ο Ουρουγουανός τεχνικός έκρουσε το καμπανάκι και έδωσε μεγάλη έμφαση στο πώς ο ΠΑΟΚ πρέπει να λειτουργήσει σωστά στο αμυντικό τρανζίσιον και κυρίως πώς θα διασπάσει την σφιχτή άμυνα που θα επιχειρήσει να παίξει η Ελαφρά Ταξιαρχία. Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, τα διλήμματά του αφορούν κυρίως στην θέση του αριστερού μπακ, των χαφ και του επιθετικού και με βάση τα μέχρι χθες δεδομένα, ο Περέιρα, το δίδυμο Σβαμπ-Ελ Καντουρί και ο Σφιντέρσκι αντίστοιχα έδειχναν να έχουν προβάδισμα.

Έτσι η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ είναι οι: Ζίβκοβιτς, Περέιρα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλης, Ουάρντα, Α. Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι. 

Η... τιμωρία του Αουγκούστο

Σε ό,τι αφορά στους παίκτες που έμειναν εκτός, ο Αουγκούστο πήρε το μήνυμα δυσφορίας για την συμπεριφορά του εκτός και εκτός γηπέδου τελευταία. Εκτός έμειναν ακόμη οι νεαροί Μιχαηλίδης, Βρακάς, Κούτσιας και ο τρίτος τερματοφύλακας, Ταλιχμανίδης, ο ταλαιπωρημένος Νινούα λόγω της ίωσης και ο Ζαμπά, όπως φυσικά και ο μακροχρόνια απών, Μιχάι. Μαζί και ο Μπαμπά που κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και ο Μπράντονιτς.

Τρεις απουσίες ο Απόλλων

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι και ο Απόλλωνας έχει τρεις σημαντικές απουσίες λόγω καρτών. Πρόκειται για τους Λισγάρα, Φατιόν και Τσιλούλη. ΟΙ δύο τελευταίοι είναι οι πρώτοι σκόρερ στο πρωτάθλημα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς έχουν πετύχει από τέσσερα γκολ.

Ο αγώνας ξεκινά στις 15:00 και θα μεταδοθεί από το Metropolis 95.5 και τηλεοπτικά από το Novasports 1.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.