ΠΑΟΚ: Νικά και συνεχίζει να το παλεύει!

Γιώργος Ζαΐρης02 Φεβρουαρίου 2022

Τη νίκη θα επιδιώξει να πάρει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Σούπερ Λιγκ. Ο Δικέφαλος θέλει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε αρκετές αλλαγές στον καταρτισμό της αποστολής και αναμένεται να αλλάξει αρκετά πράγματα στην ενδεκάδα. 

Τη θέση του διατηρεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κάτω από τα δοκάρια με τον Σάστρε να ξεκουράζει αφενός τον Λύρατζη στα δεξιά (ενόψει και του αγώνα με τον Παναθηναϊκό) και αφετέρου να παίρνει και ο ίδιος ρυθμό. Δίπλα στον Ινγκασον (εναλλακτική ο Μιχάι) θα είναι ο Μιχαηλίδης καθώς ο Κρέσπο έμεινε στη Θεσσαλονίκη. 

Στο κέντρο θα υπάρξει αλλαγή αφού ο Αουγκούστο είναι τιμωρημένος και ο Μπίσεσβαρ τραυματίας και έτσι η τριάδα Σβαμπ-Τσιγγάρας και Κούρτιτς πιο μπροστά θα είναι πίσω από τον Τσόλακ που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά βασικός από τη στιγμή που επέστρεψε με τον Ακπομ να παίρνει ανάσες. 

Απόντος του Μιτρίτσα που χθες στην προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις αλλά και του Ζαμπά αναμένεται ο Μουργκ να επιστρέψει στην ενδεκάδα παίζοντας στα δεξιά και ο Αντρίγια θα είναι στα αριστερά. Χρόνο συμμετοχής διεκδικεί και ο Φιλίπε Σοάρες που ταξίδεψε με την αποστολή και σε αντίθεση με την παρουσία του σε αυτή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά έχει ουσιαστικό χαρακτήρα αφού μετρά ήδη έναν αριθμό προπονήσεων με την ομάδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.