ΠΑΟΚ: Νέο σενάριο για Κωνσταντέλια - «Μετά τη Σίτι ενδιαφέρον και της Άρσεναλ»

Metrosport Team06 Ιανουαρίου 2023

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποτελεί αν μη τι άλλο το πρόσωπο του ΠΑΟΚ στη φετινή αγωνιστική περίοδο με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τους «ασπρόμαυρους» κάνοντας πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να τον συμπεριλάβουν στη μεταγραφική τους λίστα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της αγγλικής έκδοσης του yahoo η Άρσεναλ βρίσκεται μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, συμπληρώνοντας έτσι μία... λίστα από συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, την Κρίσταλ Πάλας, τη Λίντς αλλά και τις Γουλβς, Αϊντχόβεν και Βαλένθια.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα οι άνθρωποι της Άρσεναλ αναμένεται να προγραμματίσουν ταξίδι στην Ελλάδα για να δουν διά ζώσης τον Γιάννη Κωνσταντέλια ώστε να σχηματίσουν καλύτερη άποψη, ενώ βάζουν και οικονομικές λεπτομέρειες σημειώνοντας πως μία συμφωνία θα μπορούσε να επιτευχθεί στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά, «εάν ο ΠΑΟΚ συμφωνήσει για πώληση αυτόν τον μήνα, αναμένεται ότι ο Κωνσταντελιάς θα παραμείνει δανεικός στην Ελλάδα για το υπόλοιπο της σεζόν».

Στο μεταξύ άλλα δημοσιεύματα υπενθυμίζουν ότι η Μπαρτσελόνα είχε δοκιμάσει τον Κωνσταντέλια στην ηλικία των 15 αλλά «δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ έναντι ενός εκατ. ευρώ». Όπως σημειώνουν, η τιμή του έχει εκτοξευθεί (σ.σ. πάνω από τα 11 εκ.ευρώ) ενώ αν ο ΠΑΟΚ συμφωνήσει στην πώλησή του, τότε ο παίκτης θα παραμείνει δανεικός στην Ελλάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.