ΠΑΟΚ: Να επιστρέψει στα τρίποντα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Συνολικά για το πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, ο ΠΑΟΚ έχει υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό 72 φορές και μετρά 36 νίκες, 16 ισοπαλίες, ενώ η ομάδα της Αθήνας πήρε τη νίκη σε 20 παιχνίδια. Πέντε γκολ έχει σημειώσει ο Γιώργος Σκαρτάδος στα ματς με τον Παναθηναϊκό που έχουν γίνει στην Τούμπα.

Ακολουθούν οι Γιώργος Κούδας και Σταύρος Σαράφης με τέσσερα. Από τις 15 Μαρτίου 1987 που ηττήθηκε 3-2 στην Τούμπα με χατ τρικ του Χρήστου Δημόπουλου μέχρι και τις 5 Μαΐου 1996 που έχασε 1-0, ο Δικέφαλος έμεινε αήττητος για οκτώ διαδοχικά ματς με απολογισμό έξι νίκες και δύο ισοπαλίες σε εντός έδρας αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με τους Πασχαλάκη, Σάστρε, Βαρέλα, Κρέσπο, Τσαούση, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί και Άκπομ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σκέφτεται να αρχίσει το παιχνίδι με τους Διούδη, Βαγιαννίδη, Σάρλια, Πούγγουρα, Χατζηθεοδωρίδη, Αλεξανδρόπουλο, Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Βιτάλ, Καρλίτος και Χατζηγιοβάννη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.