ΠΑΟΚ: Να αφήσει στα αποδυτήρια τις τάσεις «αυτοχειρίας»

Γιώργος Ζαΐρης30 Οκτωβρίου 2021

Πριν από δυο εβδομάδες ήταν πρώτος στη βαθμολογία. Η ισοπαλία-σοκ απέναντι στον ΝΠΣ και η ήττα από τον Ολυμπιακό, έφεραν τον Δικέφαλο στην 3η θέση.

 Οι πέντε χαμένοι βαθμοί στην Τούμπα (τρεις με τον ΠΑΣ και δυο με τον ΝΠΣ) έχουν «πονέσει» τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές που την περασμένη αγωνιστική πλήρωσαν και τα τραγικά λάθη στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ όμως είναι αναγκασμένος να μην κοιτά πίσω και επικεντρώνεται στο σημερινό ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (19:30 Metrosport.gr, Metropolis 95,5).

Με τον 12ο παίκτη πλέον στο πλευρό του και αναφερόμαστε στη Θύρα 4 που ανοίγει μετά από 600 και πλέον μέρες, ο Δικέφαλος θέλει να κυριαρχήσει αλλά κυρίως να παραμείνει σοβαρός από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του αγώνα ότι δεν έκανε με τον ΝΠΣ και το πλήρωσε ακριβά αφού το 4-1 του πρώτου μέρους έγινε 4-4. 

Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει σήμερα να έχει στην άκρη του μυαλού του, το ματς της προσεχούς Πέμπτης με την Κοπεγχάγη, ανεξάρτητα αν γνωρίζει πως με νίκη σε εκείνο το ματς εξασφαλίζει την πρόκριση και κάνει τεράστιο βήμα για την πρωτιά. Θα ήθελε σαφώς σήμερα ο Λουτσέσκου να έχει την πολυτέλεια να ξεκουράσει παίκτες αλλά αφενός η απουσία του Σίντκλεϊ αλλά και του Μιτρίτσα δεν του δίνουν αυτή την ευκαιρία στον απόλυτο βαθμό.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, δεξιά ο ξεκούραστος Τέιλορ, αριστερά ο Βιεϊρίνια έχει το προβάδισμα απέναντι στον Σοάρες με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να πάρει ανάσες εφόσον το αποτέλεσμα του αγώνα βοηθήσει. 

Στο κέντρο της άμυνας ο Βαρέλα θα είναι με τον Μιχαηλίδη με τον Κρέσπο να περιμένει την ευκαιρία του για να πάρει ρυθμό. Ο Σβαμπ όλα δείχνουν ότι θα έχει δίπλα του τον Κούρτιτς. Σε αυτό το σενάριο ο Μπίσεσβαρ θα είναι πίσω από τον Σφιντέρσκι, ο Ελ Καντουρί στα αριστερά και ο Αντρίγια στα δεξιά. Αν ο Σλοβένος δεν αρχίσει την αναμέτρηση, τότε δίπλα στον Αυστριακό θα είναι ο Αουγκούστο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.