ΠΑΟΚ: Ο σύνθετος ρόλος του... MVP Ίνγκασον

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2022

Ο πολύ κομβικός στο πρώτο μισό της σεζόν Ίνγκι Ίνγκασον αναδείχθηκε μεταξύ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, MVP Οκτωβρίου. Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός υπερτέρησε έναντι των Νάρεϊ και Λύρατζη παίρνοντας το 55.37% των ψήφων. Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αποθέωσε τον Ίνγκασον καθώς όπως αναφέρει φέτος του έχει ανατεθεί εκτός από τον ρόλο της υπεράσπισης των μετόπισθεν και ο ρόλος εκμάθησης και μέντορα στους νεότερους της άμυνας καθώς αγωνίζεται με 3 ποδοσφαιριστές κάτω των 23 ετών στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος και παρτενέρ έχει τον 18χρονο Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. 

Το σχετικό δελτίο Τύπου του «δικεφάλου»: «Τη φετινή σεζόν ο ρόλος του είναι σύνθετος. Πέρα από το προφανές, την υπεράσπιση δηλαδή της εστίας της ομάδας μας, ο Iceman έχει αναλάβει ρόλο μέντορα στους νεαρούς παίκτες που απαρτίζουν τα μετόπισθεν του συνόλου του Ράζβαν Λουτσέσκου . Μέχρι στιγμής ο Ίνγκασον έχει ανταποκριθεί στο απόλυτο και το κοινό του Δικεφάλου τον επιβράβευσε, χαρίζοντάς του το βραβείο του πολυτιμότερου για τον Οκτώβριο.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP του μήνα ο Ισλανδός στόπερ συγκέντρωσε το 55,37% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Κάλεντ Νάρεϊ , που ήταν και πάλι κομβικός με δύο γκολ, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Λευτέρης Λύρατζης , που είχε μία ασίστ και γενικά εξαιρετική παρουσία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.