ΠΑΟΚ: MVP ο Λύρατζης με τη Λαμία

Metrosport Team15 Δεκεμβρίου 2021

Στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία για την 13η αγωνιστική της Super League 1 ο Λευτέρης Λύρατζης πήρε φανέλα βασικού και κατάφερε να πετύχει και το πρώτο ου γκολ με τους «ασπρόμαυρους», ισοφαρίζοντας το γρήγορο γκολ των φιλοξενούμενων που πάγωσε στα πρώτα λεπτά την ομάδα του Ραζβάν Λουτσεέσκου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Λ.Λύρατζη:

«Ο ΠΑΟΚ κατάφερε κόντρα στη Λαμία να βγάλει αντίδραση, να κάνει την ανατροπή όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και να επιστρέψει στις νίκες, μετά από τρεις σερί ήττες. Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν ο Λευτέρης Λύρατζης . Ο νεαρός δεξιός μπακ πήρε την ευκαιρία από τον Ράζβαν Λουτσέσκου , βρέθηκε στην αρχική 11άδα κι ανταποκρίθηκε άψογα, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

 Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Λύρατζης συγκέντρωσε το 45,32% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Γιάσμιν Κούρτιτς , ο οποίος βρήκε δίχτυα μία ακόμα φορά και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα, ενώ ο Χάρης Τσιγγάρας στην πρώτη του εμφάνιση τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ήταν εξαιρετικός και πήρε την τρίτη θέση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.