ΠΑΟΚ: «Ντέλιας»-mania με... σαρωτικό ποσοστό!

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ «σάρωσε» στην Λεωφόρο αφού επικράτησε με το εμφατικό 3-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας και εντός και εκτός γηπέδου αφού πέρα από τα... κατορθώματα του μέσα στις τέσσερις γραμμές, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε και MVP του αγώνα με συντριπτική υπεροχή.

Πιο συγκεκριμένα ο 19χρονος αναδείχθηκε κορυφαίος στην ψηφοφορία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με 83.94%, ενώ οι Ολιβέιρα και Ζίφκοβιτς που ήταν οι δύο συνδιεκδικητές του βραβείου περιορίστηκαν σε πολύ μικρά ποσοστά αφού ο Πορτογάλος επιθετικός έφτασε το 2.82%, ενώ ο Σέρβος εξτρεμ πήρε μόλις 2.34%.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 19η αγωνιστική της Super League 2022-23. Ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου από τον ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Λεωφόρο

Ο Δικέφαλος πέτυχε τρία γκολ, είχε δύο δοκάρια, κράτησε ανέπαφη την εστία του και μείωσε την απόσταση από την κορυφή του πρωταθλήματος στους έξι βαθμούς. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο νεαρός εξτρέμ είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας, έκανε την προσπάθεια στο πρώτο, από όπου προήλθε το αυτογκόλ, έδωσε την ασίστ στον Α.Ζίβκοβιτς για το 0-2, ενώ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Breeze κυριάρχησε και με ποσοστό 83,94% κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. To βάθρο συμπλήρωσαν οι Νέλσον Ολιβέιρα , που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, κερδίζοντας κάθε μονομαχία που έδωσε, ενώ ήταν άτυχος καθώς είδε τη μπάλα να καταλήγει δύο φορές στο δοκάρι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρήκε δίχτυα κι είχε εξαιρετική παρουσία σε όλη την αναμέτρηση, βοηθώντας σε άμυνα κι επίθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.