ΠΑΟΚ: Μπορεί να ελπίζει για την πρόκριση

Metrosport Team14 Δεκεμβρίου 2022

Ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενη πρόκρισης για τον ΠΑΟΚ στα Play-In του Basketball Champions League,με την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου να διεξάγεται την ερχόμενη Τρίτη (20/12).

 Ο ΠΑΟΚ θα τεθεί αντιμέτωπος στη Γαλλία με τη Dijon(21:30),ενώ  η Unicaja Malaga θα υποδεχθεί την Sassari.

Unicaja και Dijon έχουν κλειδώσει τα δύο εισιτήρια του ομίλου και ο ΠΑΟΚ σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος στη Γαλλία θα είναι 3ος, ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

Οι ασπρόμαυροι θα είναι τρίτοι και θα συνεχίσουν στη φάση των Play-In σε περίπτωση ήττας δικιάς τους αλλά και της Sassari από την Malaga, καθώς υπερτερεί της Ιταλικής ομάδας στην ισοβαθμία.

Το ένα και μοναδικό σενάριο που αφήνει τον Δικέφαλο εκτός συνέχειας είναι να ηττηθεί αλλά να καταφέρει την ίδια στιγμή να αποδράσει με το διπλό η Sassari από την Ισπανία και την αήττητη Malaga.

Σε περίπτωση πρόκρισης, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα κατακτήσει την 2η θέση στον 8ο όμιλο, όπου συμμετέχουν Lenovo Tenerife, Rytas Vilnius, Περιστέρι Bwin και Bnei Herzliya. Η κατάσταση στον 8ο όμιλο θα γίνει πιο ξεκάθαρη απόψε, που θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής. 

Στα Play-In, χρειάζονται δύο νίκες για την πρόκριση στους «16» του Basketball Champions League


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.
gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.