ΠΑΟΚ- Μπεσίκτας: Τα πλάνα του Φερέιρα

Metrosport Team25 Αυγούστου 2020

Ο καταρτισμός της αποστολής από τον Φερέιρα είχε εκπλήξεις. Ο έμπειρος σε τέτοια ματς Λέο Μάτος έμεινε εκτός όπως και ο Νινούα και ο Μιχάι. Στην αποστολή για τον σημερινό αγώνα με την Μπεσίκτας υπάρχουν 18 ποδοσφαιριστές (αφού οι αλλαγές είναι τρεις και μια στην παράταση εφόσον πάει εκεί το παιχνίδι). Το σίγουρο είναι πως ο Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα με τρεις στόπερ (όπως δούλεψε από την αρχή της προετοιμασίας). Υπάρχουν όμως ανοικτές θέσεις μέχρι και την τελευταία στιγμή. 

Η θέση του Πασχαλάκη δεν είναι δεδομένη αφού και ο Ζίβκοβιτς διεκδικεί γάντια βασικού. Η τριάδα στους στόπερ έχει «κλειδώσει». Ο Μιχαηλίδης στο πρώτο μεγάλο ευρωπαϊκό ματς της καριέρας του στα αριστερά, ο Βαρέλα στο κέντρο και ο Ινγκασον στα δεξιά. Μπροστά ο Σβαμπ στο ντεμπούτο του θα έχει δίπλα τον Ελ Καντουρί με τον Γιαννούλη φουλ μπακ στα αριστερά και τον Ροντρίγκο στα δεξιά αφού αυτή είναι η πρώτη σκέψη του Πορτογάλου τεχνικού με τον Λημνιό επίσης να τη διεκδικεί τη θέση. Ο Ακπομ έχει το προβάδισμα στην κορυφή από τον Σφιντέρσι και οι Πέλκας, Μπίσεσβαρ στα άκρα καθώς τόσο ο Τζόλης όσο και ο Ζαμπά αναμένεται να αρχίσουν το ματς από τον πάγκο.

 Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια, οι γύρω δρόμοι της Τούμπας θα είναι άδειοι και δεκάδες αστυνομικοί καλούνται να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους εμποδίζοντας την οποιαδήποτε προβοκάτσια. Κλείνοντας να επισημάνουμε πως εκτός από τη ραδιοφωνική μετάδοση από το Metropolis 95,5 τηλεοπτικά το ματς θα μεταδοθεί απο το OPEN, ενώ και στην Τουρκία, με παρέμβαση της κυβέρνησης, θα προβληθεί σε ελεύθερο κανάλι με σχολιασμό όμως από το στούντιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.