ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Οι πιθανοί «11» του Αμπέλ Φερέιρα

Χάρης Δημαράς15 Σεπτεμβρίου 2020

Η μεγάλη ώρα της σέντρας του αγώνα με την Μπενφίκα (21.00, Τούμπα) πλησιάζει και στον ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν την πολύ σπουδαία πρόκριση για τα πλέι-οφ του Champions League

Ο Αμπέλ Φερέιρα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Ζαμπά (προτίμησε την επιλογή του Ζίβκοβιτς ως εξτρέμ ως εναλλακτική) και Μάτος, και όπως φάνηκε και από τις τελευταίες δοκιμές θα ακολουθήσει την πεπατημένη, με μια σημαντική αλλαγή: Αυτή του Κρέσπο αντί του Μπίσεσβαρ για τη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι  πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΛ.

Συνεπώς, όπως όλα δείχνουν, θα ξεκινήσει με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τριπλέτα στην άμυνα τους Μιχαηλίδη, Ίνγκασον και Βαρέλα, αμντικούς μέσους τους Σβαμπ και Καντουρί και στις δύο πτέρυγες τους Κρέσπο (δεξιά) και Γιαννούλη (αριστερά). Οι δύο μεσοεπιθετικοί πίσω από τον προωθημένο Ακπομ αναμένεται να είναι οι Πέλκας και Τζόλης, συνταγή που κρίθηκε ως επιτυχημένη στα ματς με Μπεσίκτας και Λάρισα.

Δεν αποκλείεται κάποια έκπληξη από τον Πορτογάλο, όπως π.χ. την χρησιμοποίηση του Μπίσεσβαρ, αλλά αυτό το σενάριο έχει λιγότερες πιθανότητες. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.