ΠΑΟΚ: Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Σάστρε - Το pregame του αγώνα με την Μπεϊτάρ

Metrosport Team25 Ιουλίου 2023

Με μοναδικό απόντα τον Σάστρε και έμφαση στην τακτική συνεχίστηκε σήμερα (25/7) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπεϊτάρ, ενώ η ΠΑΕ γνωστοποίησε τις ώρες των συνεντεύξεων και των προπονήσεων της Τετάρτης (26/7) στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά: «Την Τρίτη (25.07) ο Ράζβαν Λουτσέσκου επικεντρώθηκε στην τακτική για το επερχόμενο ματς κόντρα στους Ισραηλινούς. Οι παίκτες ξεκίνησαν με προθέρμανση συνέχισαν με rondo και η προπόνηση έκλεισε με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει τα βασικά στοιχεία του σχεδίου για το παιχνίδι κόντρα στη Μπεϊτάρ μέσα από ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση.

Ο Ζόαν Σάστρε συνέχισε και σήμερα το ατομικό πρόγραμμα.

Το απόγευμα της Τετάρτης (26.07), παραμονή της αναμέτρησης κόντρα στη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:15 στη Νέα Μεσημβρία, ενώ οι Ισραηλινοί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Και οι δύο προπονήσεις θα είναι ανοιχτές στα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Η συνέντευξη Τύπου των Ράζβαν Λουτσέσκου και Χάρη Τσιγγάρα θα διεξαχθεί στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ η αντίστοιχη της Μπεϊτάρ στις 18:15.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.