ΠΑΟΚ: «Μην μασάτε, είμαστε μαζί σας»

Γιώργος Ζαΐρης19 Φεβρουαρίου 2022

Με το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ οι φίλοι της ομάδας μέσα από την κερκίδα της Χέρνινγκ Αρένα φρόντισαν να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές που είχαν σπεύσει μπροστά τους. Εδειξαν στον απόλυτο βαθμό την πίστη τους γνωρίζοντας πως μπορούν να πάρουν την πρόκριση. Δεν έμειναν όμως εκεί. Φίλοι του Δικεφάλου περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια τους ποδοσφαιριστές που πήγαιναν προς το λεωφορείο για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο. 

«Μην μασάτε είμαστε μαζί σας!» τους φώναξαν και συνέχισαν: «Ηρθαμε απ' όλα τα μέρη της Ευρώπης για να σας δούμε! Και να ξέρετε ότι είμαστε μαζί σας. Ξέρουμε ότι την Κυριακή θα πάρετε τη νίκη. Και πιστεύουμε ότι την άλλη Πέμπτη και την πρόκριση.» Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η θερμή αγκαλιά που επιφύλαξε ένας νεαρός φίλος του ΠΑΟΚ στον Λύρατζη: 

«Είσαι ψυχάρα Λευτέρη. Τα δίνεις όλα για την ομάδα και αυτό συνέχισε να κάνεις. Μπράβο σου!» του είπε και τον αγκάλιασε. Οι παίκτες εισέπραξαν την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπο τους και αυτό ήταν ότι καλύτερο μετά από μια κρύα... ήττα που αναγκάζει τον ΠΑΟΚ την προσεχή Πέμπτη να πάρει τη νίκη (με διαφορά δυο τερμάτων) για να πάρει την πρόκριση στους «16» χωρίς να χρειαστεί να παίξει παράταση ή να πάει το ματς στη διαδικασία των πέναλτι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.