ΠΑΟΚ: Μετά τον Κάργα και δύο εξτρέμ στο προσκήνιο

Γιώργος Καστάνης23 Ιουνίου 2022

Σε πλήρη μεταγραφική δραστηριότητα βρίσκεται ο ΠΑΟΚ λίγες ημέρες πριν αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας με προορισμό την Ολλανδία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στο Άπελντοορν.

Ο 21χρονος Πορτογάλος μέσος Τιάγκο Ντάντας συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για δανεισμό ενός έτους με την διοίκηση της Μπενφίκα να συναινεί στην μετακίνηση. Μάλιστα ο ΠΑΟΚ θα έχει την δυνατότητα να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον το επιθυμεί, με δύο τρόπους. Είτε αποκτώντας το 50% των δικαιωμάτων του με 4 εκατομμύρια ευρώ, είτε το 100% των δικαιωμάτων του, με επτά εκατομμύρια ευρώ.

Ο Γιάννης Κάργας που αναδείχθηκε ως ένας από τους καλύτερους κεντρικούς αμυντικούς στο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, είναι θετικός για τον Δικέφαλο και θα ανακοινωθεί για να καλυφθεί το κενό στην άμυνα.

Ο 22χρονος Κροάτης γκολκίπερ Ντομινίκ Κοτάρσκι αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή. Ποια είναι η στόχευση του Ζοσέ Μπότο και του Ραζβάν Λουτσέσκου για τις επόμενες τρείς ημέρες; Η απόκτηση δύο εξτρέμ.

Ο ένας εκ των δύο, ο 27χρονος Γερμανός Κάλεντ Νάρεϊ της Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ καθώς θέλει να έρθει στην Τούμπα, ενώ και η διοίκηση της Φορτούνα, βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον Μπότο για να καθοριστεί το τελικό ποσό που θα δώσει ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη. 

Ο δεύτερος εξτρέμ που βρίσκεται ψηλά στην λίστα, όπως είχε αποκαλύψει η Metrosport και το Metrosport.gr είναι ο Φάμπιο Μαρτίνς που αγωνίζεται στην Αραβία και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη. 

Υπάρχουν και άλλες δύο περιπτώσεις εξτρέμ που εξετάζονται, όμως αυτή την στιγμή, η στόχευση προσδιορίζεται στην οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Κάλεντ Νάρεϊ. Και αμέσως μετά, στον δεύτερο εξτρέμ που θα κάνει την διαφορά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.