ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ελ Καντουρί, καλά νέα από Ίνγκασον και Τσαούση

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2022

Μετά το νικηφόρο πέρασμα του ΠΑΟΚ από την έδρα της Καλαμάτας με 2-0 στο πλαίσιο των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας οι "ασπρόμαυροι" επικεντρώνονται στην προετοιμασία για την επανέναρξη της Super League 1 με τον Παναιτωλικό (22/12, 19:30, Live στο Metropolis 95.5 και στο Metrosport.gr) στο Αγρίνιο.

Τα καλά νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν πολλά στη σημερινή προπόνηση (17/12) με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να επιστρέφει και να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ενώ ο Ίνγκι Ίνγκασον και ο Μάριος Τσαούσης δούλεψαν ατομικά αλλά σε υψηλή ένταση.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η μέρα ξεκίνησε με προθέρμανση, ενώ ακολούθησαν ασκήσεις passing game. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ στα τελειώματα και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, ενώ στο φινάλε σχηματίστηκαν τέσσερις ομάδες κι είχαμε τουρνουά 5 Vs 5 σε υψηλό τέμπο.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, οι Μάριος Τσαούσης και Ίνγκι Ίνγκασον δούλεψαν ατομικά σε υψηλή ένταση και μπαίνουν στην τελική ευθεία για την επιστροφή τους, ο Λευτέρης Λύρατζηςέκανε ατομικό σε γήπεδο και γυμναστήριο κι ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Την Κυριακή (18.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.