ΠΑΟΚ, μείνε στον δρόμο της επιτυχίας

Κώστας Πετρωτός19 Δεκεμβρίου 2021

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας του στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς βλέπει ένα σύνολο που κινείται καλύτερα στο γήπεδο όταν δεν έχει την μπάλα στην κατοχή του και αμύνεται, και παράλληλα έχει πιο σίγουρη κυκλοφορία μπάλας σε φάση κατοχής.

 Για τον Ρουμάνο τεχνικό, η συνταγή των τελευταίων αγών είναι πετυχημένη και δεν έχει λόγο να την αλλάξει στο σημερινό, παραδοσιακά… πονηρό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα παρατάξει πιθανόν ακόμη και την ίδια ενδεκάδα που είχε στα Γιάννινα θέλοντας να στηριχθεί στο γεγονός ότι η ομάδα του πλέον ρολάρει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στην διάθεσή του τον Βιεϊρίνια, αλλά δεν θα θελήσει, πιθανότατα, να τον βάλει από την αρχή, αλλά θα προτιμήσει την σταδιακή επανένταξή του.

Ο κάπτεν προπονήθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα και μπήκε στην αποστολή από την οποία, ως γνωστό, λείπουν οι τραυματίες Ελ Καντουρί, Τέιλορ κι Ολιβέιρα που έκαναν χθες θεραπείες κι ατομικό πρόγραμμα.

Υπάρχουν, ωστόσο και δύο ηχηρές απουσίες ετοιμοπόλεμων παικτών. Ο Μιχαηλίδης είναι εκτός και σύμφωνα με όσα λένε στην Τούμπα έχει να κάνει με μία διαχείριση αποφόρτισης του νεαρού αμυντικού που είχε παίξει πολλά μαζεμένα ματς στην εκκίνηση της σεζόν και θα είναι βασικός στο ματς με την ΑΕΛ.

 Ωστόσο, η απουσία που δεν εξηγείται με όρους καθαρά προπονητικούς είναι του Μιτρίτσα. Ο Ρουμάνος εξτρέμ συμμετέχει κανονικά εδώ και μέρες στις προπονήσεις, ωστόσο, ο προπονητής του τον άφησε εκτός αποστολής ίσως γιατί δεν ήταν ικανοποιημένος από αυτό που παρουσίαζε μέχρι να τραυματιστεί.

Σε ό,τι αφορά στην προπόνηση που έγινε στην Τούμπα, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση του αγώνα με τους Αρκάδες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.