ΠΑΟΚ: Με υπογραφή Γκαρσία, κίνηση για την ανανέωση του Ινγκασον

Κώστας Πετρωτός12 Μαρτίου 2021

Ο Ινγκι Ινγκασον είναι από τους παίκτες που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή τους με την έλευση του Πάμπλο Γκαρσία και μάλιστα δείχνει και τα στοιχεία ηγέτη για τα οποία ο Ιβάν Σαββίδης με μία αγορά 4 εκατομμυρίων ευρώ τον είχε φέρει από την Ροστόφ στην Τούμπα. Τα επιτεύγματά του με τα οποία ο ΠΑΟΚ γλίτωσε την ήττα στο clasico είναι ακόμη νωπά, ωστόσο, υπάρχει και μία πιο πειστική απόδειξη. 

Τα 6 γκολ που έχουν μπει στις 31 του εμφανίσεις φέτος με τον ΠΑΟΚ (και αποτελούν ρεκόρ καριέρας) είναι ΟΛΑ σε παιχνίδια με τον Γκαρσία στον πάγκο. Ο Ουρουγουανός τεχνικός… αρχίζει την άμυνα και τις κομπίνες στα στημένα από τον 28χρονο Ισλανδό και εκείνος φροντίζει να τον δικαιώνει. Το δυναμικόν στυλ με το πάθος που τον διακρίνει είναι τα στοιχεία που ζητά ο Γκαρσία από κάθε παίκτη και γι αυτό θέλει την παραμονή του Ινγκασον στην Τούμπα και μετά το 2022 όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του metrosport.gr, στην Τούμπα δεν θέλουν να μπούνε στον τελικό χρόνο συνεργασίας με τον Ινγκασον χωρίς να έχουν κάνει την κίνηση ανανέωσης γι’ αυτό και μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανοίξουν τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του. Θυμίζουμε ότι ο Ισλανδός έχει απολαβές που φτάνουν στις 900.000 ευρώ ετησίως, σαφώς υψηλές για τα δεδομένα της εποχής, ωστόσο, ακόμη κι αν προκύψει πρόταση από ομάδα που θα του δίνει πολλά περισσότερα και κάνει πρόταση αγοράς στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θέλουν με ένα νέο συμβόλαιο να έχουν απόλυτα το πάνω χέρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.