ΠΑΟΚ: Με το μυαλό στον Παναιτωλικό και στα... μοριακά τεστ

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2022

Οι παίκτες του Δικεφάλου ανυπομονούν να επιστρέψουν στη δράση για να σπάσει η μονοτονία των προπονήσεων. Αλλά θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των νέων μοριακών τεστ που θα γίνουν σε Τούμπα και... Αγρίνιο ώστε να δουν αν θα μπορέσουν την Τετάρτη στις 17:15 να παίξουν ποδόσφαιρο.


Σε κάθε περίπτωση και μετά το ρεπό της Κυριακής, ο Λουτσέσκου θα περιμένει σήμερα για προπόνηση τους ποδοσφαιριστές του μπαίνοντας (θεωρητικά) στην τελική ευθεία για τον εξ αναβολής αγώνα της 16ης αγωνιστικής. 

Το αν θα διεξαχθεί το ματς αλλά και με ποιους παίκτες θα παίξει η ομάδα θα το μάθουμε το απόγευμα της Τρίτης ενώ κάτι αντίστοιχο περιμένει και ο Αναστασίου να μάθει για τη δική του ομάδα αφού την ίδια μέρα ο Παναιτωλικός έχει προγραμματίσει τα νέα μοριακά τεστ.

Ο Λουτσέσκου γνωρίζει ήδη πως δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Τσούμπα Ακπομ όπως και στους Ελ Καντουρί και Ολιβέιρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του metrosport.gr πάντως, τα μηνύματα από το μέτωπο των ποδοσφαιριστών που νόσησαν από τον Covid είναι καλά και είναι πιθανό ο αριθμός κρουσμάτων να επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.