ΠΑΟΚ: Με την ίδια συνταγή κόντρα στον Άρη για να κλειδώσει τη δεύτερη θέση

Metrosport Team09 Μαΐου 2021

Των Κώστα Πετρωτού και Γιώργου Ζαΐρη

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα με τον Αρη στην Τούμπα (15:00 Metropolis 95.5). 

Ο Δικέφαλος θέλει τη νίκη για να σφραγίσει ουσιαστικά τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα αφού θα πάρει προβάδισμα πέντε βαθμών από τον αυριανό του αντίπαλο. 

 Με αυτό το σκεπτικό και επειδή ο Πάμπλο Γκαρσία με τους ποδοσφαιριστές του έχουν θέσει ως στόχο τη δεύτερη θέση σε ότι αφορά το Πρωτάθλημα, δεν αναμένεται να γίνουν αλλαγές τόσο στο σύστημα όσο και στα πρόσωπα σε ότι αφορά την ενδεκάδα και αν γίνουν αυτές θα είναι ελάχιστες. 

Αφενός διότι κανείς από τους τραυματίες Κρέσπο, Ελ Καντουρί και Ινγκασον δεν είναι διαθέσιμοι και αφετέρου διότι ο Δικέφαλος κόντρα στην ΑΕΚ κυριάρχησε και κέρδισε. 

Το κίνητρο του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο. Κυρίως με τη νίκη θέλει να «αγοράσει χρόνο» ώστε να μπορεί ο Γκαρσία να κάνει τη διαχείριση που θέλει στους επόμενους δυο αγώνες με Ολυμπιακό και Αστέρα ώστε να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο φρέσκια ομάδα στον τελικό Κυπέλλου της 22ης Μαϊου. 

 Κάτι άλλωστε που ήδη έχει αρχίσει να κάνει ο Μαρτίνς στα τελευταία ματς από τη στιγμή που έχει εξασφαλίσει το Πρωτάθλημα. Με αυτό το σκεπτικό υπαρχει ένα πιθανό σχήμα για το αυριανό ματς . Δηλαδή ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βιεϊρίνια με τους Βαρέλα, Μιχαηλίδη στην 3άδα στην άμυνα ενώ Σβαμπ και Αουγκούστο διατηρούν τη θέση τους στο κέντρο. 

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αμφότεροι έχουν από τρεις κίτρινες κάρτες και αν δεχθούν την 4η δεν θα αγωνιστούν την Τετάρτη στο Γ. Καραϊσκάκης. Στα άκρα ο Σοάρες με τον Μπάμπα θα είναι εκεί ενώ ο Ουάρντα θα αρχίσει βασικός με τον Ζίβκοβιτς στο άλλο άκρο και τους Σφιντέρσκι, Κρμέντσικ να διεκδικούν τη θέση του βασικού στην κορυφή.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.