Απόλλων - ΠΑΟΚ: Πάει... με σπασμένα φρένα!

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2020

Ο θρίαμβος επί της PSV μπορεί να είναι ακόμη θέμα συζήτησης ανάμεσα στους φίλους του ΠΑΟΚ αλλά για τον Πάμπλο Γκαρσία και τους ποδοσφαιριστές του αποτελεί παρελθόν. Δεν μπορούν άλλωστε να κάνουν και διαφορετικά αφού σήμερα στις 19:30 (Metropolis 95.5) αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα και η νίκη είναι μονόδρομος. Μπορεί η ομάδα του Γιώργο Παράσχου να μετρά συνεχόμενες ήττες αλλά όπως απέδειξε παλεύει από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. 

Επομένως ο εφησυχασμός απαγορεύεται για τον Δικέφαλο που θέλει να συνεχίσει με τον Γκαρσία στον πάγκο το νικηφορόρο σερί. Επιθυμεί όμως σε αντίθεση με το διπλό στο Αγρίνιο αυτό να έρθει χωρίς άγχος. Ο τεχνικός του Δικεφάλου είναι αναγκασμένος να προβεί σε αλλαγές και η πρώτη αφορά τον αντικαταστάτη του Γιαννούλη. Ο Δικέφαλος πρέπει για τον επόμενο μήνα να μάθει να ζει χωρίς τον αρχηγό του. 

 O Λύρατζης που αγωνίστηκε για είκοσι λεπτά την Πέμπτη στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει εκει από την αρχή ενώ ο Ροδρίγκο Σοάρες διατηρεί τη θέση του στα δεξιά. Αλλαγή όμως θα έχουμε και στο κέντρο της άμυνας καθώς ο Βαρέλα έμεινε στη Θεσσαλονίκη και έτσι ο ξεκούραστος Ινγκασον θα είναι δίπλα στον Κρέσπο με τον Ζίβκοβιτς να κρατά τα γάντια του βασικού. Στα χαφ; Αν ο Γκαρσία επιλέξει να βάλει τον Εσίτι μπροστά από τους στόπερ και πίσω από δυο επιθετικογενή χαφ, προβάδισμα έχει ο επίσης ξεκούραστος Νινούα με τον Σβαμπ επικρατέστερο δίπλα του. 

Αν ο Ουρουγουανός τεχνικός θεωρήσει ότι πρέπει να φορτώσει και τρίτο χαφ με επιθετικές αρετές τότε ο Ελ Καντουρί έχει το προβάδισμα από τον Αουγκούστο που θέλει ειδική διαχείριση ενώ τη θέση του Νινούα διεκδικεί και ο Μουργκ, δηλάδή η 3άδα στα χαφ να είναι οι δυο Αυστριακοί με τον Ελ Καντουρί. Ο πολύτιμος όπως αποδείχθηκε Τζόλης στο ματς της Πέμπτης θα είναι στα αριστερά, ο Σφιντέρσκι στην κορυφή και ο καυτός Αντρίγια στα δεξιά. 

Εφόσον ο ΠΑΟΚ «καθαρίσει» νωρίς το ματς ο Γκαρσία θα έχει την πολυτέλεια να δώσει ανάσες με τις πέντε αλλαγές που έχει δικαίωμα να κάνει στο ματς. Θυμίζουμε πως στον αγώνα με τον Παναιτωλικό δεν είχε αγωνιστεί ο Κρέσπο και αντιστοίχως σήμερα ο Γκαρσία ξεκουράζει τον Βαρέλα. Εκτός αποστολής έμεινε εκ νέου ο Ρέι, ο Ζαμπά αλλά και ο Περέιρα που καλείται μέσα από την παρουσία του στις προπονήσεις να διεκδικήσει την ευκαιρία του από τον Γκαρσία, πολύ περισσότερο τώρα που απουσιάζει ο Γιαννούλης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.