Νέα Τούμπα: Αντίστροφη μέτρηση για την αποκάλυψη των τριών σχεδίων

Κώστας Πετρωτός08 Οκτωβρίου 2022

Ο Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε χθες τηλεδιάσκεψη με την ομάδα των στελεχών του που έχουν αναλάβει να «τρέξουν» το πρότζεκτ της Νέας Τούμπας. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να ενημερωθεί για κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τα τρία σχέδια των εταιριών Salfo και Populous για την μορφή του νέου γηπέδου και όπως άφησε να εννοηθεί στους συνεργάτες του, είναι έτοιμος να δώσει το τελικό ΟΚ για να παρουσιαστούν στον κόσμο, να τεθούν σε δημόσια διαβούλευση και να καταγράφουν οι απόψεις των απλών οπαδών. 

Δεν αποκλείεται αυτό να γίνει ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, αλλά ακόμη δεν υπάρχει τελική απόφαση. Ο ομογενής επιχειρηματίας δείχνει πάντως να πιστεύει πώς ήρθε η ώρα το μεγαλεπήβολο πρότζεκτ να προχωρήσει στο επόμενο βήμα του.

Δεν αργεί η μέρα λοιπόν η μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης θα δώσει το τελικό ΟΚ για να δοθούν στην δημοσιότητα τα τρία σχέδια για την Νέα Τούμπα που έχουν ετοιμάσει οι εταιρίες Populus και Salfo. Είναι σημαντική για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η γνώμη του κόσμου και γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία το πώς θα γίνει η διαδικασία «δημόσιας διαβούλευσης», όπως την ονομάζουν τα στελέχη της ομάδας, αφού δεν πρόκειται για ψηφοφορία, αλλά για καταγραφή ιδεών και παρατηρήσεων.

Το πιο σημαντικό είναι πώς θα συγκεντρωθούν τα σχόλια, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι στα social media η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες της σημερινής «Μ στα γραφεία της Τούμπας προσανατολίζονται στο να γίνει μία διαδικασία που θα εγγυάται ότι δεν θα μπορούν να συμμετάσχουν οπαδοί άλλων ομάδων και να ευτελίσουν την διαδικασία.

Οι γνώμες θα κατατίθενται επωνύμως και ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να τις συγκεντρώσει σε μία πλατφόρμα για να βοηθήσουν τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του να έχουν μία πλήρη εικόνα για τα θέλω του κόσμου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.