ΠΑΟΚ με προβλήματα και σκόρερ Ίνγκασον, έμεινε στην ισοπαλία με Πανσερραϊκό

Χάρης Εμμανουηλίδης13 Νοεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ Β΄ φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο του Μακεδονικού με το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στους Σερραίους με το τελικό 1-1.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός για πρώτη φορά έπειτα από την παρουσία του στην πρώτη ομάδα κατεύθυνε τον ΠΑΟΚ Β΄εντός έδρας καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Superleague 2, με τον Γκαρσία να έχει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες εξαιτίες των διεθνών, με τους Κούτσια, Κουλιεράκη, Ουντρεαόγκο και Τσαούση να απουσιάζουν και τον ίδιο να δοκιμάζει νέα πρόσωπα σε σχέση με το ντέρμπι, ενώ σημείο αναφοράς στην αναμέτρηση ήταν ο Ίνγκασον που έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο!

Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, με τις δυνατές μονομαχίες να μονοπολούν τα πρώτα 10 λεπτά που ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο ο Δικέφαλος ήταν αυτός που επιχείρησε να επιβάλλει τον ρυθμό του, αρχής γενομένης από τη σημαντική ευκαιρία του Γκορντεζιάνι στο 13΄που απέκρουσε σε κόρνερ ο Καβουσάκης ενώ στη συνέχεια ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που ισορρόπησε το παιχνίδι.

Από το 25΄και μετά τα πράγματα άλλαξαν, οι παίκτες του Σαραγόσα ήταν αυτοί που ανέβηκαν και δημιούργησαν φάσεις, με τον Κόνσι να είναι αυτός που μπήκε πολύ ωραία από τα αριστερά, άφησε πίσω του τον Ίνγκασον και «έσπασε» πολύ ωραία τη μπάλα για τον Κανίς ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά του έλειπε η κατάλληλη απόφαση όταν έφτανε στην περιοχή των φιλοξενούμενων. Στο 37΄ σημειώθηκε η δεύτερη μόλις σημαντική φάση για τον Δικέφαλο εκ νέου με τον Γκορντεζιάνι, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο, με το 0-1 να παραμένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να αναχωρεί εμφανώς προβληματισμένος για τα αποδυτήρια.

Ισοφάρισε αλλά δεν έπεισε!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με διαδοχικές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να δημιουργεί τις πρώτες προϋποθέσεις για την ισοφάριση με τον Γαϊτανίδη, ωστόσο το σουτ του ήταν αρκετά αδύναμο για να ανησυχήσει ο Καβουσάκης. Στη συνέχεια οι ευκαιρίες άλλαξαν πλευρά, καθώς ο Πανσερραϊκός με τον Μαρκιόνι αρχικά και στη συνέχεια με τον Δημητρίου έβαλε δύσκολα στον Ταλιχμανίδη που έδειξε εξαιρετικά αντανακλαστικά και στις δύο περιπτώσεις παραχωρώντας κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που... χαμογέλασε στη συνέχεια, καθώς στο 53΄ο Ίνγκασον συνδύασε με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στην ενεργό δράση, εκμεταλλευόμενος την έκτελεση κόρνερ του Γαϊτανίδη, φέρνοντας το παιχνίδι στα... ίσα.

Στη εξέλιξη του αγώνα οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, με τον Πάμπλο Γκαρσία να περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Σπυρίδη, με τον ίδιο να ελίσσεται πολύ ωραία μπροστά στον Πίντο ωστόσο το σουτ του βρήκε απάντηση στον Καβουσάκη, ενώ η προσπάθεια του Γκορτετζιάνι στο 72΄πέρασε άουτ μη μπορώντας να ανησυχήσει τον πορτιέρο των Σερραίων, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο βρέθηκε και «μάτια» της πρώτης ομάδας με τον άμεσο συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργο Τσονάκα, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Ζοσέ Μορέιρα, αλλά και τον γενικό αρχηγό, Χρήστο Καρυπίδη να παρακολουθούν την αναμέτρηση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΠΑΟΚ Β’ (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Παναγιώτου, Ίνγκασον, Καλουτσικίδης (80′ Μελετίδης), Γιαξής, Σαλαμούρας (80′ Τσοπούρογλου), Χατζηστραβός, Κουλούρης (69′ Τζίμας), Γαϊτανίδης (65′ Σπυρίδης), Γκορντεζιάνι (80′ Πανίδης).

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Γιανναράκης, Δημητρίου, Ζέρης, Πίντο, Κρητικός, Μαρτσιόνι, Ανάκογλου, Κανίς, Μέσσι, Κόνσι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.