ΠΑΟΚ με πάθος και ψυχρούς εκτελεστές

Γιώργος Καστάνης23 Μαρτίου 2021

Γράφει ο Γιώργος Καστάνης

Την χρειαζόταν αυτή την νίκη ο Δικέφαλοςμετά τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ηταν η ώρα των πράξεων για τον ΠΑΟΚ και οι παίκτες του φρόντισαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να κερδίσουν ένα μεγάλο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε ο Γκαρσία, κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, από ένα στο ξεκινημα του κάθε ημιχρόνου.

Και αυτά τα δύο πολύ γρήγορα γκολ του Αντρίγιακαι του Σφιντέρσκι, του έδωσαν την δυνατότητα να διαχειριστεί καλύτερα το παιχνίδι και να πετύχει μία πολύ σημαντική νίκη. Ηταν πετυχημένη η επιλογή του Γκαρσία με την χρησιμοποίηση τριών παικτών στη μεσαία γραμμή και τον Ελ Καντουρί πιο απελευθερωμένο, όπως και το γεγονός ότι έβαλε τους Ανρίγια και Τζόλησε «ανάποδες» θέσεις.

Ο Αντρίγια έπαιξε αριστερά και σκόραρε δύο φορές, ο Τζόλης έβγαλε την ασίστ στον Σφιντέρσκι. Με αυτή την εναλλαγή των ακραίων επιθετικών, αιφνιδίασε τον Χιμένεθ και ο ΠΑΟΚ πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ του, που του έδωσαν την νίκη.

Ο ΠΑΟΚ είχε πάθος, είχε ψυχρούς εκτελεστές τους Αντρίγια και Σφιντέρσκι, κέρδισε το πρώτο από τα τέσσερα συνολικά ματς που θα δώσει με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Κέρδισε όμως και τον κακό Μαυροβούνιο διαιτητή. Ο οποίος του ακύρωσε γκολ στο 30ο λεπτό, έδινε πολλά ανάποδα σφυριγματα, κόντρα στα οσα έγιναν πραγματικά και δεν έλαβε σωστές αποφάσεις.

Για τον ΠΑΟΚ αυτή η νίκη, θα τον βοηθήσει να διαήσει να διαχειριστεί καλύτερα τη συνέχεια και να δουλέψει περισσότερο στην τακτική προσέγγιση του κάθε αγώνα, για να εξασφαλίσει το νικηφόρο αποτέλεσμα. Αυτή η νίκη ήρθε την κατάλληλη στιγμή και δειχνει πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιδράσει και να πετύχει τους στόχους του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.