ΠΑΟΚ με ορίζοντα τετραετίας

Γιώργος Πετρίδης18 Ιουλίου 2022

Το σίριαλ της απόκτησης του Κάλεντ Νάρεϊ έλαβε κι επισήμως τέλος χθες με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει την απόκτηση του Γερμανού επιθετικού. Με αυτόν πρόσθεσε έναν πολύτιμο κρίκο στην αλυσίδα της ομάδας όχι μόνο της επόμενης σεζόν αλλά και των επόμενων, συνολικά χρόνων αφού ο πρώην παίκτης της Φορτούνα υπέγραψε τελικά για τέσσερα χρόνια.

Γενικότερα η πορεία πλήρους ανασυγκρότησης του ρόστερ του Δικεφάλου έχει προχωρήσει με τη δημιουργία μιας ομάδας που έχει ορίζοντα… τριετίας-τετραετίας. Εννιά συμβόλαια εκπνέουν τον Ιούνιο του 2025 και άλλα επτά τον Ιούνιο του 2026.

Με την ως τώρα πορεία των μεταγραφών του, ο ΠΑΟΚ έβαλε στις τάξεις του πέντε ποδοσφαιριστές –συμπεριλαμβανομένου του Ζοάν Σάστρε- με συμβόλαια ως τον Ιούνιο του 2026 και άλλους δύο με συμβόλαια ως τον Ιούνιου του 2025. Από τα νέα αποκτήματα του, μικρό ορίζοντα συνεργασίας, με τα σημερινά δεδομένα, έχουν μόνον ο «δανεικός» από την Μπενφίκα Τιάγκο Ντάντας και ο Μπράντον Τόμας που υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο. Παράλληλα κράτησε τους Στέφαν Σβαμπ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς για δύο ακόμη και τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Ντιέγκο Μπίσεσβαρ για έναν ακόμη χρόνο.

Με τον προγραμματισμό της ομάδας σε αυτό το καλοκαίρι να έχει φτάσει πια σε ένα προχωρημένο στάδιο, έχει αξία η εικόνα του ρόστερ και της χρονικής ισχύς όλων των συμβολαίων που υπάρχουν μέχρι τώρα.

Αυτονόητη παράμετρος αλλά απαραίτητη και η σημείωση ότι μιλάμε για επαγγελματικό αθλητισμό. Όλα τα συμβόλαια σπάνε και όλοι οι αθλητές μπορούν να παραχωρηθούν στο κατάλληλο timing Και με το κατάλληλο αντίτιμο…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.