ΠΑΟΚ: Με νέο πρόσωπο τον Μπάμπα στο Περιστέρι - Αυτά είναι τα πλάνα ενδεκάδας

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2021

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξίδεψε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα για το σημερινό (15/2, 17.15) παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ, ώστε να μπει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στα πλέι οφ για να διεκδικήσει στο φινάλε την 2η θέση. Ειδικά, αφού ο Παναθηναϊκός στέρησε το αήττητο από τον Ολυμπιακό και προσπέρασε τον Δικέφαλο στη βαθμολογία έχοντας όμως ένα ματς παραπάνω. 

Αγωνιστικό ζητούμενο να περιοριστούν τα ατομικά λάθη αλλά και να λειτουργεί η ομάδα σωστά κυρίως στις στατικές φάσεις. Νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Μπάμπα. Ο Γκανέζος μπακ συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς παρότι ακόμη, όπως παραδέχθηκε ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ στις δηλώσεις του, ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος. Ο Πάμπλο Γκαρσία, όμως, θέλει σταδιακά να τον μπολιάζει στο υπόλοιπο σύνολο. 

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του προπονητή του ΠΑΟΚ, αναμένεται να κρατήσει την ίδια τετράδα στην άμυνα, αυτή δηλαδή που έπαιξε μεσοβδόμαδα στο Κύπελλο. Μπροστά δηλαδή από τον Ζίβκοβιτς θα είναι οι Κρέσπο, Ινγκασον και ο Βιεϊρίνια θα παραμείνει αριστερά και ο Σοάρες δεξιά. Ο Ελ Καντουρί επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα δίπλα στον Σβαμπ ενώ ακλόνητος είναι ο Ουάρντα. Ο Τζόλης θα είναι αριστερά, ο Κρμέντσικ στην κορυφή ενώ στα δεξια ο Μουργκ διεκδικεί την θέση από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.