ΠΑΟΚ: Με Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ η αποστολή για Ιρλανδία

Metrosport Team01 Αυγούστου 2021

Πλησιάζει η μέρα που οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα ξαναβρεθούν στο γήπεδο για επίσημο ματς. Η σεζόν ξεκινά κι ο Δικέφαλος πετάει για Ιρλανδία προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τη Μποέμιανς. Η τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της αποστολής για Ιρλανδία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (1/8) στην Τούμπα με το θερμόμετρο του γηπέδου να δείχνει 39 βαθμούς στις 09:00! Σχεδόν 30 βαθμούς περισσότερους από τις συνθήκες που προβλέπεται να βρει στο Δουβλίνο την Τρίτη στις 21:45 (ώρα Ελλάδας).

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παιχνίδια σε μικρό χώρο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, τακτική και στατικές φάσεις. Οι Ίνγκασον, Κρέσπο έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία κι ο Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και αποκλείστηκαν από την αποστολή, στην οποία βρίσκονται οι Κούρτιτς και Μπίσεσβαρ.

Στις 18:00, ο ΠΑΟΚ αναχωρεί με πτήση τσάρτερ για Ιρλανδία με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεσή του τους: Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Μιχάι, Λύρατζη, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Βιεϊρίνια, Περέιρα, Εσίτι, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τσιγγάρα, Καγκάβα, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Τζόλη, Μουργκ, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέρσκι, Ολιβέιρα, Κούτσια.

Τη Δευτέρα (02.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο Aviva Stadium στις 21:00, ενώ νωρίτερα στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.