ΠΑΟΚ: Με κόσμο και θάρρος κόντρα στον ΠΑΟ

Metrosport Team07 Νοεμβρίου 2021

Ένα ακόμη πολύ δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι περιμένει τον ΠΑΟΚ mateco, που υποδέχεται στις 17:00 (ΕΡΤ 3 Live, Metropolis 95.5,Κορομηλάς-Καλδίρης-Μαλαμάς) τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο PAOK Sports Arena. Προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο.Εκτός προπόνησης έμεινε ο Derek Ogbeide λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική.

Ο κόουτς Λυκογιάννης, αναφερόμενος στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ mateco με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, τόνισε: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κυρίως λόγω της ποιότητας του αντιπάλου. Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μία βαριά ήττα στην Ευρωλίγκα το κάνει ακόμη πιο δύσκολο γιατί όλοι θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι και θα ψάξουν να βρουν έναν τρόπο αντίδρασης.

 Ο έλεγχος του ρυθμού και το αμυντικό ριμπάουντ είναι πάρα πολύ σημαντικά σημεία προκειμένου να μπούμε στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα η επιθετική μέρα που θα βρεθούν οι παίκτες μας και ο τρόπος με τον οποίο θα μπορέσουμε να διαβάσουμε αυτά που θα μας δώσει η αντίπαλη άμυνα, θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του αγώνα».

Και στη σημερινή αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του τον κόσμο, που σταθερά σε όλα τα εντός έδρας ματς δείχνει εμπιστοσύνη στους παίκτες του Άρη Λυκογιάννη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.