ΠΑΟΚ: Με κομμένους... έκπληξη στην Τρίπολη

Δημήτρης Καλαϊτζής18 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (19/9, 20.30) παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες τους τραυματίες Κρέσπο, Καντουρί, Ίνγκασον και Ολιβέιρα. 

Παράλληλα, ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου άφησε εκτός τους Καγκάβα και Τέιλορ, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στους ξένους παίκτες για την αποστολή κάθε ομάδας. 

Επιπλέον, Θεσσαλονίκη έμειναν οι Τσιγγάρας και Λύρατζης, ενώ επέστρεψε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά τον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο, Σίντκλεϊ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Αουγκούστο, Εσίτι, Μιτρίτσα, Μουργκ, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Σφιντέρσκι, Άκπομ και Κούτσιας.

Η σημερινή (18/9) ήταν επικεντρωμένη στην τακτική τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι, ενώ στο τέλος του προγράμματος υπήρχε κι εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Ο Λουτσέσκου προετοιμάζει τους παίκτες του τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά, αφού όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία, είναι ιδιαίτερα σημαντικό η ομάδα του να έχει την προσωπικότητα να διαχειριστεί τους αγώνες ακόμα κι όταν δεν εξελίσσονται όπως έχουν σχεδιαστεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.