ΠΑΟΚ με κλειστά χαρτιά αλλά όχι αδιάφορος κόντρα στον Ολυμπιακό

Metrosport Team12 Μαΐου 2021

Το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι του στο Πρωτάθλημα θα δώσει απόψε (12/5, 19:30, Live Metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports 2) o ΠΑΟΚ στο «Γ.Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό. Ένα ντέρμπι το βασικότερο διακύβευμα του οποίου είναι η ψυχολογία που μπορεί να δώσει ενόψει του τελικού του Κυπέλλου.

Για τον ΠΑΟΚ το ζητούμενο των δύο τελευταίων αγωνιστικών, πέραν ασφαλώς του ενός βαθμού με τον οποίο θα «κλειδώσει» και μαθηματικά τη 2η θέση του Πρωταθλήματος, είναι να διατηρηθεί στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ετοιμότητας έτσι ώστε να φτάσει και στον στόχο του Κυπέλλου. Σήμερα πάντως αναμένεται να εμφανιστεί με κλειστά χαρτιά κάτι που άλλωστε εκτιμάται ότι θα κάνει και ο Ολυμπιακός που θεωρητικά έχει μεγαλύτερο κίνητρο δεδομένου ότι σήμερα θα κάνει τη φιέστα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και θέλει να τη συνδυάσει με μία νίκη.

Ο Πάμπλο Γκαρσία λογικά δεν θα ρισκάρει με την παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί και του Χοσέ Κρέσπο που προπονήθηκαν χθες αλλά έχουν χάσει τον ρυθμό τους ενώ εκτός πλάνου είναι και ο Ίνγκι Ίνγκασον που είναι σαφές ότι ετοιμάζεται για τον τελικό. Παράλληλα η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ είναι προβληματισμένη σχετικά με τον χρόνο που θα πάρει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που καταπονήθηκε ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα από τα απανωτά παιχνίδια ενώ εκτός είναι και ο Στέφαν Σβαμπ λόγω καρτών.

Με αυτά τα δεδομένα, χρόνο θα πάρουν ο Μιχάι, ο Τσιγγάρας, ο Μουργκ ακόμη και ο Τζόλης που έμεινε εκτός 11άδας στα τελευταία παιχνίδια.

Μία πιθανή 11άδα είναι αυτή με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια με τους Μιχάι, Βαρέλα και Μιχαηλίδη να συνθέτουν την τριάδα της άμυνας.

Η τετράδα στο κέντρο είναι πολύ πιθανό να αποτελείται από τους Σοάρες δεξιά, Μπάμπα αριστερά, Τσιγγάρα και Αουγκούστο στον άξονα ενώ την τριάδα της επίθεσης θα συνθέσουν οι Τζόλης, Μουργκ και Κρμέντσικ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.