ΠΑΟΚ: Με Αουγκούστο η προπόνηση και η ειδική ανάλυση σε Λύρατζη - Κουλιεράκη

Κώστας Πετρωτός08 Ιουλίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Γ. ΖΑΙΡΗΣ - Κ. ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Τις δύο τελευταίες του προπονήσεις στο Άπελντοορν της Ολλανδίας θα κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, καθώς αύριο θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη Σταντάρ Λιέγης, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει στο πλάνο του, τον Νέλσον Ολιβέιρα και τον Ελ Καντουρί ενώ κανονικά ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Πριν την έναρξη της προπόνησης, ο Κριστιάνο Μπάτσι είχε επικοινωνία με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τον Λευτέρη Λύρατζη με τη χρήση υπολογιστή για να τους εξηγήσει λεπτομέρειες στο παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια υπήρξε πρόγραμμα με τακτική από τον Μπάτσι και τελειώματα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, δουλεύει στην αμυντική λειτουργία της άμυνας με την πρώτη τετράδα να είναι Λύρατζης, Μιχάι, Κάργας, Ράφα Σοάρες ενώ η δεύτερη ήταν Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια με πέντε μέλη του τεχνικού τιμ να κάνουν επίθεση.

Στη συνέχεια ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες με φόντο το φιλικό παιχνίδι με τη Σταντάρ Λιέγης, στους πορτοκαλί αγωνίζονται οι, Ζίβκοβιτς, Λυρατζης, Μιχάι, Κάργας, Βιεϊρίνια, Σβαμπ, Αουγκούστο, Κουαλιάτα, Φίλιπε, Τζιμας, Ζίβκοβιτς, ενώ στους μαύρους, Κοταρσκι, Σάστρε, Ινγκασον, Κουλιερακης, Ράφα, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Κωνσταντελιας, Νταντας, Τσαουσης, Λάμπρου.

Οι μαύροι επικράτησαν με 2-0 με τους Κωνσταντέλια και Ντάντας να σκοράρουν, ενώ άλλαξαν και οι γκολκίπερ των δύο ομάδων με τους Ταλιχμανίδη και Μπαλωμένο να αγωνίζονται σε μαύρους και πορτοκαλί αντίστοιχα. 

Οι οπαδοί από τη Γερμανία

Στην προπόνηση του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και δύο φίλοι των «ασπρόμαυρων» από τη Γερμανία, οι οποίοι ήθελαν να δουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του χωρίς να τους επηρεάσει η μεγάλη απόσταση μέχρι το Άπελντοορν, έχοντας και εμφάνιση του Δικεφάλου την οποία υπέγραψαν οι παίκτες της ομάδας.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.