ΠΑΟΚ… μάθε άμυνα!

Κώστας Πετρωτός27 Μαρτίου 2021

Δεν γίνονται με ιδανικές συνθήκες οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ στο διάστημα της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων. Η απουσία δέκα διεθνών, πολλοί από τους οποίους είναι βασικά γρανάζια της βασικής ενδεκάδας, δεν επιτρέπει στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ να κάνει την δουλειά όπως θα ήθελε, ωστόσο, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θέλει ο χρόνος να κυλήσει έτσι απλά χωρίς να επιδιώξει να επιφέρει βελτιώσεις σε αδυναμίες που έχουν καταγραφεί μέσα από τα παιχνίδια.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός, με την βοήθεια των συνεργατών του, έχει ήδη εκπονήσει ένα πλάνο για το πώς πρέπει να μοιραστεί η δουλειά στο διάστημα των σχεδόν δέκα ημερών και σ' αυτό, η τακτική παίρνει κομμάτι. Ειδικά η τακτική που αφορά στην ανασταλτική λειτουργία. Πατώντας πάνω στην πολύ αποτελεσματική ανασταλτική λειτουργία του αγώνα της πρεμιέρας των πλέι οφ με την ΑΕΚ, ο Ουρουγουανός τεχνικός θα επιδιώξει να δουλέψει πάνω σε λεπτομέρειες που θα βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική εικόνα του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, βέβαια, θα γίνει τακτικά δουλειά και σε άλλους τομείς και φυσικά θα υπάρχει και ένα ειδικό πλάνο εκγύμνασης έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί με γεμάτες μπαταρίες στο τέλος της σεζόν.

Εμφαση και στην ατομική βελτίωση

Εξάλλου, το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ θα εκμεταλλευτεί τον χρόνο για να γίνει και εξατομικευμένη δουλειά, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε και αδυναμίες που καταγράφονται σε επίπεδο ατομικής παρουσίας. Υπάρχουν καταγεγραμμένες παρατηρήσεις για κάθε παίκτη που θα χρησιμοποιηθούν για ξεχωριστή δουλειά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.