ΠΑΟΚ - Μαρσέιγ: Ο Μίλικ, τα δεδομένα και τα ερωτηματικά πριν την Τούμπα

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

ΠΑΟΚ και Μαρσέιγ ετοιμάζονται για την επικείμενη αναμέτρηση της Πέμπτης (14/04) στο γήπεδο της Τούμπας που θα ανοίξει τον δρόμο για μία εκ των δύο για τους «4» του Conference League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Φέγενορντ ή Σλάβια Πράγας.

Οι Γάλλοι στο πρώτο παιχνίδι είχαν στερηθεί την παρουσία του Αρκάντιους Μίλικ ο οποίος δεν είχε προλάβει να ανακάμψει από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας του και τον έχει κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Γάλλοι ο Πολωνός στράικερ αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και θα κριθεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του ή όχι στο παιχνίδι, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τον Τσαλέτα - Τσαρ που ένιωσε αδιαθεσία και δεν ξεκίνησε στην αναμέτρηση των Μασσαλών με την Μονπελιέ.

Ο Χόρχε Σαμπαόλι και οι ποδοσφαιριστές του αναμένεται να κάνουν αύριο (13/4) την τελευταία τους προπόνηση τη Γαλλία και έπειτα να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη. Εκτός μάχης είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Μπουμπακάρ Καμαρά, Ζέρσον και Μπάμπα Ντιένγκ, δεν είναι δηλωμένος στη λίστα ο Ενρίκε, ενώ δεν υπολογίζονται ο Άλβαρο και οι τραυματίες Λεονάρντο Μπαλέρντι και Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.