ΠΑΟΚ: Μέσα ο Φιλίπε Σοάρες, 22 παίκτες και με Τζίμα στην Αθήνα

Γιώργος Καστάνης25 Ιανουαρίου 2023


Είκοσι δύο παίκτες συμμετέχουν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον δεύτερο, πολύ σημαντικό αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο οποίος, είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης στις 19:30 στην Λεωφόρο. 


Επί της ουσίας ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετράει μία επιστροφή καθώς ο Φιλίπε Σοάρες τέθηκε στη διάθεσή του, αντίθετα με τους Ομάρ Ελ Καντουρί, Μάριο Τσαούση και Νίκολας Κουαλιάτα που δούλεψαν σε ατομικό πρόγραμμα. 

Ο Τόμας Μουργκ ακολούθησε πρόγραμμα με ελαφρύ τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης και Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισαν τα προγράμματά τους. Στους 22 παίκτες συμπεριλαμβάνεται ο 17χρονος Τζίμας, όπως και ο Νάσμπεργκ, που πήρε την θέση του Κάργα στην αποστολή.

Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι παίκτες του Δικεφάλου στο γήπεδο της Τούμπας, περιλάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, ενώ ειδικές ασκήσεις έγιναν και για τις στατικές φάσεις, προκειμένου οι παίκτες να είναι απόλυτα έτοιμοι. Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι η πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι 22 παίκτες που συμμετέχουν στην αποστολή του Δικεφάλου είναι οι εξής: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Φιλίπε Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Ντόουγκλας, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς, Τάισον, Τζίμας, Ολιβέιρα, Μπράντον.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.