ΠΑΟΚ: Λίστα με γκολτζήδες

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης – Κώστας Πετρωτός – Γιώργος Ζαϊρης

Την προσθήκη ενός τουλάχιστον γκολτζή, εξετάζουν σοβαρά στον ΠΑΟΚ, εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του πρωταθλήματος και εν όψει των δύσκολων υποχρεώσεων που θα έχει η ομάδα από τα μέσα Δεκεμβρίου σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Έναν σκόρερ είχε ζητήσει ο Λουτσέσκου δημόσια το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ πρόσφατα είχε μιλήσει για έναν παίκτη που θα έχει την ευχέρεια να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν στην διάθεσή τους, μία λίστα με ονόματα παικτών που έχουν έφεση στο σκοράρισμα. Είναι ικανοί σκόρερ και ένας εκ των οποίων πρέπει να προκριθεί. Το ζητούμενο είναι ποιος θα επιλεχθεί και όταν συμβεί αυτό, πότε θα έρθει στην Τούμπα. Γιατί κακά τα ψέματα, είναι κομβικός και ο χρόνος έλευσης ενός τέτοιου παίκτη (είτε πρόκειται για επιθετικό, είτε για παίκτη που αγωνίζεται πίσω από τον φορ). Εφόσον έρθει κατά την διάρκεια της διεξαγωγής του μίνι σταδίου προετοιμασίας, το οποίο λογικά θα γίνει στην Κύπρο, θα είναι το ιδανικότερο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα της ομάδας.

Οι Λουτσέσκου και Μπότο έχουν το κύριο πρόσταγμα για το θέμα αυτό και σε συνεργασία με τον Ιβάν Σαββίδη, θα κληθούν να λάβουν την τελική απόφαση. Ακόμη, πρέπει να αναφέρουμε, πως η επιλογή ενός παίκτη, ενός γκολτζή, που θα κάνει την διαφορά, θεωρείται πιο συνετή για την ομάδα. Υπό την έννοια πως ένας παίκτης δεν θα διαταράξει το κλίμα στα αποδυτήρια. Και το αναφέρουμε, διότι ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο, είχε αναφερθεί στο θέμα και είχε τονίσει πως θέλει στα αποδυτήρια της ομάδας να διατηρηθεί το καλό και ανταγωνιστικό κλίμα, εν όψει της συνέχειας.

Πάντα ανοιχτό του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος Φάμπιο Μαρτίνς απασχολεί τον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι. Στο “κόλπο” για την απόκτησή του μπήκαν, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο ίδιος, ακόμη δύο ελληνικές ομάδες. Το καλοκαίρι ζητούσε 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως. Το θέμα πάγωσε. Τώρα τα χρήματα δεν μπορούν να είναι τα ίδια όσον αφορά την αποζημίωσή του. Ο παίκτης, εφόσον προχωρήσει η περίπτωσή του, παίζει κυρίως πίσω από τον φορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.