ΠΑΟΚ - Λέφσκι: Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων

Metrosport Team28 Ιουλίου 2022

Τη Λέφσκι υποδέχεται σε λίγη ώρα ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη ρεβάνς του δεύτερου προκριματικού γύρου Conference League.

Ο Δικέφαλος θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι, να πάρει την πρόκριση και να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να παρατάξει τους Κοτάρσκι, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κάργα και Ράφα Σοάρες στην άμυνα. Στο κέντρο θα βρεθούν οι Αουγκούστο και Κούρτιτς, πιο μπροστά θα είναι οι Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ και Ντάντας, ενώ η αιχμή του δόρατος ο Νάρεϊ.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Φιλίπε Σοάρες, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας,Κουαλιάτα, Μπράντον, Κούτσιας.

Η Λέφσκι θα προσπαθήσει να προστατέψει το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί στη Θεσσαλονίκη. Ο προπονητής της σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τους: Μιχαΐλοφ, Βαν Ντερ Κααπ, Σούντμπεργκ, Κόρντομα, Πετρίς, Κραστεφ, Μιλάνοφ, Τσουνάμι, Ρονάλντο, Μπάρι, Γουέλτον.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Αντρέεφ, Ζαγκόροφ, Γκάλτσεφ, Στογιάνοφ, Χόλντερ, Κράεφ, Μίτκοφ, Πέτκοφ,

Προϊστορία

Ο ΠΑΟΚ δίνει σήμερα τον τέταρτο του αγώνα απέναντι σε βουλγαρική ομάδα για ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η ήττα από την Λέφσκι την περασμένη Πέμπτη με 2-0 ήταν η πρώτη αφού είχαν προηγηθεί δυο νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στην Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, για τον πρώτο γύρο του τότε Κυπέλλου UEFA πριν από 38 χρόνια. 

Ο ΠΑΟΚ σήμερα απέναντι στην Λέφσκι θέλει τη νίκη-ανατροπή για να πάρει την πρόκριση. Στη διοργάνωση δεν μετρά το εκτός έδρας γκολ και επομένως ο ΠΑΟΚ θέλει νίκη με δυο γκολ διαφορά για να πάει το ματς στην παράταση ενώ κάθε νίκη με μεγαλύτερη διαφορά του δίνει απευθείας την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.