ΠΑΟΚ: Κρίνεται του Κρέσπο ενόψει Κυπέλλου

Metrosport Team14 Ιανουαρίου 2020

Με τη σημερινή (14/1) πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό – δεύτερο – αγώνα με τον ΟΦΗ στο Κύπελλο. 

Ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο συμμετείχε στο χθεσινό πρόγραμμα με πιο χαλαρούς ρυθμούς, εφόσον όμως ανταποκριθεί σήμερα, τότε θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα της αυριανής αναμέτρησης.

Από τα ευχάριστα της χθεσινής προπόνησης ήταν η επιστροφή του Ομαρ Ελ Καντουρί στο κανονικό πρόγραμμα, κάτι που πρακτικά σημαίνει πως ο Μαροκινός θα διεκδικήσει με αξιώσεις μία θέση στο βασικό σχήμα της αυριανής αναμέτρησης. Εκεί όπου πρακτικά ο Αμπέλ Φερέιρα, θα κάνει ένα rotation και θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε προηγούμενα παιχνίδια. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, όπως και ο Δημήτρης Πέλκας που μπήκε ως αλλαγή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και ο Τσούμπα Ακπομ αντί του Σφιντέρσκι. Ακόμη κάτω από τα δοκάρια, αναμένεται να επιστρέψει ο Πασχαλάκης (είχε παίξει και στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Ηράκλειο μετά από 107 ημέρες απουσίας). Παράλληλα χρόνο συμμετοχής διεκδικεί ο Λάζαρος Λάμπρου.

Ενα από τα ερωτήματα, είναι τι προτίθεται να κάνει ο Φερέιρα με τον Γιαννούλη, ο οποίος παίζει ανελλιπώς από την αρχή της σεζόν και χρειάζεται να πάρει ανάσες. Εναλλακτική για την θέση του αριστερού οπισθοφύλακα είναι ο νεαρός Ιωάννης Μιχαηλίδης που προέρχεται από την ομάδα Νέων (Κ19) και συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Κατά τα άλλα, ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πίστη που έδειξαν προκειμένου να έρθει η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και τους ζήτησε να εντείνουν τις προσπάθειές τους για πρόκριση αφενός και αφετέρου για να συνεχίσουν την πορεία Πρωταθλητισμού.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.