ΠΑΟΚ: Κρατά ορθάνοικτο το «παράθυρο» των ελεύθερων

Γιώργος Ζαΐρης05 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Δικέφαλος από την Πέμπτη δήλωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών για τους αγώνες της φάσης των ομίλων χωρίς την προσθήκη της τελευταίας στιγμής και αναφερόμαστε στο «δεκάρι» που και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ήθελε στη διάθεση του. Η ουσία είναι πως πλέον αν αποκτηθεί ποδοσφαιριστής θα παίζει μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις και θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά ματς εφόσον ο Δικέφαλος περάσει είτε στη φάση των «16» απευθείας είτε αρχικά στη φάση των «32».

Το ενδεχόμενο όμως απόκτησης ελεύθερου ποδοσφαιριστή για τη θέση «10» παραμένει... ζωντανό μετά από επιθυμία και του Λουτσέσκου. Και είναι ξεκάθαρο πως όσο παραμένει χωρίς ομάδα ο Τζοβίνκο που από τον περασμένη Ιούλιο ως στόχος είχε «σηκωθεί ψηλά» από την ΠΑΕ, πάντα υπάρχει η σχετική ελπίδα. Χθες από την Τουρκία υπήρξαν και πάλι αναφορές για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον Λιάγιτς από τη στιγμή που η Μπεσίκτας απέκτησε από την Μπαρτσελόνα τον Πιάνιτς. Επίσημη ανακοίνωση όμως μέχρι χθες το βράδι της λύσης του συμβολαίου του παίκτη δεν υπήρξε από την Μπεσίκτας.

Μάλιστα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο παίκτης είναι στο στόχαστρο τουρκικών συλλόγων. Ο Κλάεσον που «υπέγραψε» την σπουδαία νίκη της Σουηδίας απέναντι στην Ισπανία και ήταν στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ με δηλώσεις του, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να παραμείνει στην Κράσνονταρ: «Δεν ένιωσα πως κάποια από τις εναλλακτικές λύσεις, ήταν καλύτερη από τη παραμονή μου στην Κρασνοντάρ. Έτσι, ένιωσα πως το καλύτερο για μένα ήταν να μείνω».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.