ΠΑΟΚ: Κορυφαίος με την ΑΕΚ ο Τσόλακ

Metrosport Team28 Μαρτίου 2022

Το βραβείο του MVP of the Match κέρδισε ο Αντόνιο Τσόλακ για το παιχνίδι που έκανε στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Κροάτης φορ σκόραρε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 0-1, με τον κόσμο να τον αναδεικνύει MVP του αγώνα.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«O ΠΑΟΚ πήρε ένα ακόμα σπουδαίο διπλό στην έδρα της ΑΕΚ. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου κυριάρχησε πλήρως της αντιπάλου, δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου από την Ένωση και με ένα γκολ κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το ΟΑΚΑ.

Πρωταγωνιστής και σκόρερ του αγώνα ο Αντόνιο Τσόλακ . Ο Κροάτης φορ σημείωσε το πρώτο του γκολ με τον Δικέφαλου μετά την επιστροφή του από τον δανεισμό στη Μάλμε, έχοντας καλή παρουσία σε όλο το παιχνίδι, πέρα από τη φάση του γκολ κι έδωσε πολλές μονομαχίες μου τους αντίπαλους αμυντικούς.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Τσόλακ είχε σκληρό αντίπαλο αλλά επικράτησε στα σημεία και πήρε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Ίνγκι Ίνγκασον . Ο Ισλανδός έκανε μία σπουδαία εμφάνιση, κέρδισε όλες τις μονομαχίες που έδωσε και συνέβαλε τα μέγιστα στο να κρατήσει η ομάδα του ανέπαφη την εστία της.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Λευτέρης Λύρατζης . Ο δεξιός μπακ του Δικεφάλου έκανε μία ακόμα μεστή εμφάνιση με θετικό πρόσημο, με προσφορά σε άμυνα κι επίθεση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.