ΠΑΟΚ: «Κοιτάει» δύο παίκτες της Ομόνοιας, τι αναφέρουν οι Κύπριοι για Λοϊζου, Τζιωνή

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2021

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν σταματούν να έχουν τα μάτια τους ανοικτά και να κοιτούν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ειδικά σε νεαρή ηλικία, όπως των δύο παικτών της Ομόνοιας. Ο λόγος για τους Λοΐζος Λοΐζου και Μαρίνο Τζιωνή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Κύπρο, ο Κώστας Λαγωνίδης που βρίσκεται στο τμήμα σκάουτινγκ του «Δικεφάλου του Βορρά» βρέθηκε στη Μεγαλόνησο για να εξετάσει τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ο Λοΐζος αγωνίζεται στη θέση του δεξί εξτρέμ και παρά το νεαρό της ηλικίας του ( 18 ετών) έχει καταγράψει φέτος 18 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 3 γκολ και συνολικά έχει πραγματοποιήσει 58 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα.

Ο Τζιώνης αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της επίθεση και στα 20 του χρόνια έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της Ομόνοιας 79 φορές, σημειώνοντας 13 τέρματα, ενώ φέτος έχει πατήσει το χορτάρι 166 φορές. Και οι δύο ποδοσφαιριστές παρότι μικροί σε ηλικία έχουν εμπειρία από αγώνες με την πρώτη ομάδα. 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως τόσο ο Λοΐζος, όσο και Τζιώνης αγωνίστηκαν στα δύο περσινά παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ, για τη φάση των ομίλων του Europa League.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.