ΠΑΟΚ: Κλήθηκε σε απολογία ο Κάργας - Προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β'

Metrosport Team28 Απριλίου 2023

Σε απολογία κλήθηκε ο Γιάννης Κάργας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά το σκληρό μαρκάρισμα που προκάλεσε και την αποβολή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1. 

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη (2/5) ενώ, ήδη, οι άνθρωποι του Δικεφάλου αποφάσισαν να του επιβληθεί πρόστιμο. Μάλιστα, μέχρι να απολογηθεί θα κάνει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β'. 

Τις δύο τελευταίες εβδομάδες ο Ραζβαν Λουτσεσκου είχε αφιερώσει αρκετό χρόνο να μιλά στους παίκτες για την ανάγκη που υπάρχει καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του ως προς την ομάδα. Ειδικότερα, πριν το ματς με την ΑΕΚ αυτό ήταν το κύριο θέμα συζήτησης και ότι είναι αναγκαίο να παίζουν και για τους συμπαίκτες τους και όχι ο καθένας για τον δικό του λόγο, όπως το συμβόλαιο ή για να αποδείξει ότι αδικήθηκε. 

Όταν μια σεζόν είναι στην τελική ευθεία της και κρίνονται οι στόχοι, τα προσωπικά ζητήματα πρέπει να μπαίνουν στην άκρη και να υπάρχει ενότητα. Δεν μπορούν, λοιπόν,να υπάρχουν τέτοιες απερισκεψίες που είναι αντίθετες με το συμφέρον της ομαδας και την «κρεμάνε». 

Δεν μιλάμε για ένα λάθος που δικαιολογείται μέσα στο παιχνίδι, λάθος πάσα ή αυτογκόλ αλλά για μια εντελώς λάθος σκέψη. Οπότε κρίθηκε επιβεβλημένη η τιμωρία του όπως και το να μείνει για λίγο εκτός ομάδας ο Κάργας. Μετά την απολογία του  θα επιστρέψει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.