ΠΑΟΚ: Κλείνει με αήττητο και το μυαλό στην κούπα - Οι πιθανοί 11 με Αστέρα

Κώστας Πετρωτός16 Μαΐου 2021

Οι υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ κλείνουν στην έδρα του με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος μετρά 11 νίκες και 6 ισοπαλίες στο Πρωτάθλημα, σαφέστατα μία κακή επίδοση αφού χάθηκαν 12 βαθμοί, ωστόσο δεν παύει να πρόκειται για αήττητο που ο Γκαρσία και οι παίκτες του θέλουν να διατηρήσουν. Φυσικά με νίκη κόντρα στην ομάδα της Αρκαδίας, αλλά και με μοίρασμα χρόνου συμμετοχής με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίσει κάτι η ομάδα και στην προετοιμασία της γα τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για το απογευματινό παιχνίδι είναι πολλά τα ερωτηματικά, ωστόσο, υπάρχει και κάτι βέβαιο. Ο Γκαρσία δεν μπορεί να ποντάρει στο ότι θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τη κατάσταση του Ινγκι Ινγκασον. Ο Ισλανδός ακολουθεί ακόμη πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης και είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για το παιχνίδι της 22ας Μαΐου.

Υπάρχουν, όμως, παίκτες για τους οποίους το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι άκρως σημαντικό. Στην πρώτη γραμμή είναι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που, πιθανότατα, θα δοκιμαστεί για να δει αν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με τον λαγονοψοΐτη και να τσεκαριστεί σε ποια κατάσταση βρίσκεται. Ο Μαροκινός θα πάρει χρόνο συμμετοχής και το ίδιο θα γίνει και με τον Κρέσπο, που ήδη πήρε 17 αγωνιστικά λεπτά στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται ο Μουργκ να πάρει τον χρόνο που δεν του δόθηκε η ευκαιρία να έχει (λόγω στομαχικών διαταραχών) στο μαρτς με τον Ολυμπιακό.

Πολύ σημαντική είναι η απόφαση που θα πάρει ο Γκαρσία σχετικά με την διαχείριση των επιβαρυμένων το τελευταίο διάστημα Βιερίνια, Βαρέλα, Αουγκούστο, Μπάμπα, Ροντρίγκο και Αντριγια.

Πιθανό είναι να προστατεύσει τους βασικούς πλάγιους μπακ για να μην υπάρχει κανένα απρόοπτο, ενώ παράλληλα θα μοιράσει τον χρόνο στους παίκτες της (μεσο)επιθετικής γραμμής.

Μία κατηγορία από μόνο του είναι το κεφάλαιο τερματοφύλακες. Ίσως ξεκουραστεί ο Πασχαλάκης και δεν αποκλείεται πλην του Ζίβκοβιτς να σκεφτεί να δώσει χρόνο και στον Ταλιχμανίδη, ειδικά αν αποφασίσει ότι αυτός θα είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας στον τελικό.

Σε κάθε περίπτωση ο Γκαρσία θέλει να παρουσιάσει μία ανταγωνιστική ομάδα για να κλείσει την σεζόν με νίκη.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι και ο Αστέρας θα έχει βασικούς παίκτες εκτός αποστολής. Λουίς Φερνάντεθ, Ριέρα και Ιγκλέσιας είναι οι γνωστοί εδώ και μέρες, ακόμη δεν συμπεριλήφθηκαν οι "τελειωμένοι" Μπόρχα Φερνάντεθ, Ριέρα, αλλά και οι επιβαρυμένοι Μπαράλες, Μουνάφο και Ρετζίς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.