ΠΑΟΚ: Κινητικότητα για Στοχ ενόψει Ιανουαρίου

Στέφανος Αβραμίδης25 Δεκεμβρίου 2019

Ο Μίροσλαβ Στοχ είναι ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται από τον Αμπέλ Φερέιρα και το ζητούμενο είναι να βρεθεί η λύση ώστε να αποχωρήσει την μεταγραφική περίοδο που αρχίζει σε λίγες μέρες.

Είναι ενδεικτικό πως προχθές και παρά τις απουσίες αρκετών παικτών ο Στοχ μπορεί να συμπεριλήφθηκε στην 18άδα (εξ ανάγκης) αλλά δεν ήταν μια από τις τρεις αλλαγές που έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ενδιαφέρον από το εξωτερικό

Σύμφωνα με πληροφορίες της Μetrosport τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μια κινητικότητα στο θέμα του Σλοβάκου και αυτό αφορά το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό.

Στο κάδρο τουρκικού συλλόγου που ακόμη δεν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση είναι ο ποδοσφαιριστής (είχε θητεύσει στη Φενέρ) ενώ επίσης και ομάδα από την Αραβία φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του.

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν μια πρόταση ώστε να πωληθεί ο παίκτης. Θυμίζουμε ότι ο Δικέφαλος είχε δαπανήσει 1.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σλάβια Πράγας.

Ακόμη και αν η επίσημη πρόταση από σύλλογο δεν πλησιάσει αυτό το ποσό δεν αποκλείεται η ασπρόμαυρη ΠΑΕ να αποφασίσει την παραχώρηση του Στοχ που στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα δεν κατάφερε να "κουμπώσει" στα θέλω του προπονητή του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.