ΠΑΟΚ: «Καθαρίζει» και τον Αστέρα με φόντο την κορυφή

Metrosport Team19 Ιανουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το καθήκον του στο ακέραιο και σήμερα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης η νίκη είναι επιβεβλημένη για να παραμείνει η ομάδα ψηλά στην βαθμολογία. Οι τρεις βαθμοί πρέπει να έρθουν και ο ΠΑΟΚ να κάνει την διαφορά στον αγωνιστικό χώρο, από τον αντίπαλό του, που το τελευταίο χρονικό διάστημα, με προπονητή τον Ράσταβατς, προσπαθεί να επανακάμψει. “Καθαρίζει” τον Αστέρα με φόντο την κορυφή και… εάν γίνει κάποιο “θαύμα” στο Καραϊσκάκη, ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι έτοιμος να το αξιοποιήσει για δικό του βαθμολογικό όφελος.

Στην αποστολή ο Γαϊτανίδης

Ο Φερέιρα μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης ανακοίνωσε τα ονόματα των 19 παικτών που συμμετέχουν στην αποστολή, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και ο νεαρός Αντώνης Γαϊτανίδης. Εκτός έμεινε ο Μπίσεσβαρ που ταλαιπωρείται από ίωση, οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί που αποκλείστηκαν (όπως λένε οι επιτελείς του ΠΑΟΚ) για προληπτικούς λόγους παρότι συμμετείχαν στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Στην αποστολή, τα μέλη της οποίας αποσύρθηκαν χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο συμμετέχουν οι Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ινγκασον, Μιχάι, Ροντρίγκο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Εσίτι, Ντόουγκλας, Βιεϊρίνια, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Στοχ, Σφιντέρσκι, Ακπομ, Γαϊτανίδης.

Η πιθανή ενδεκάδα

Οσο για την πιθανή ενδεκάδα, ο Ζίβκοβιτς προορίζεται ως βασικός, ο Μάτος για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Ροντρίγο για το αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να παίξουν οι Ινγκασον και Βαρέλα. Στα χαφ επικρατέστεροι είναι οι Μαουρίσιο και Μίσιτς, σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Πέλκας, αριστερά ο Βιεϊρίνια και δεξιά ο Λημνιός, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Σφιντέρσκι.

Βεβαίως πρέπει να επαναλάβουμε πως έως και την τελευταία στιγμή ο Φερέιρα μπορεί να αλλάξει τις σκέψεις του, καθώς ανακοινώνει την ενδεκάδα την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.