ΠΑΟΚ: Κατατέθηκε η πρόταση στον Τζοβίνκο, αναμένεται η οριστική απάντηση

Γιώργος Καστάνης21 Αυγούστου 2021

Οπως είχαμε αναφέρει και στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της Metrosport και του Metrosport.gr, o Σεμπαστιάν Τζοβίνκο έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Χιλάλ, κάτι που γνωστοποίησε τόσο η διοίκηση της αραβικής ομάδας, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ωστόσο υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες ανάμεσα στις δύο πλευρές, πάντως το όλο θέμα, δεν φαίνεται να επηρρεάζει την επιθυμία του 34χρονου Ιταλού επιθετικού να μετακινηθεί στην ομάδα που θα νιώσει ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Metrosport, ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει συγκεκριμένη οικονομική πρόταση στον Ιταλό επιθετικό. Και περιμένουν στην Τούμπα, την οριστική απάντηση του. Θυμίζουμε πως εξαιτίας των πολύ καλών σχέσεων που έχει ο Τζοβίνκο με τον Λουτσέσκου, έδειχνε αρχικά θετικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Τούμπα. 

Μέχρι χθες δεν είχε δοθεί η οριστική απάντηση του ικανότατου επιθετικού, οπότε δικαιολογημένα, επικρατούσε μία στάση αναμονής. Στον Δικέφαλο δεν θέλουν να «πετούν στα σύννεφα», εξετάζουν σε κάθε περίπτωση κι άλλες επιλογές, όμως περιμένουν λίγο ακόμη για την απάντηση του Ιταλού που έλεγε πως θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και σε ένα Πρωτάθλημα, όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με την ομάδα που θα επιλέξει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.