ΠΑΟΚ - Καστορίνα:«Είχαμε δύο ευκαιρίες για γκολ, δεν είχαμε φρεσκάδα στο πρώτο ημίχρονο»

Γιώργος Καστάνης05 Απριλίου 2026

Στον Ζαν Πάολο Καστορίνα που εκπροσώπησε το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη τύπου, μεταφέρθηκαν αρχικά οι ευχές (μέσω του Κώστα Πετρωτού για λογαριασμό του Metropolis 95,5), για τον πατέρα του κ. Λουτσέσκου, προκειμένου να ξεπεράσει, ο προπονητής του ΠΑΟΚ το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο στενός συνεργάτης του Λουτσέσκου στις δηλώσεις του, κλήθηκε να απαντήσει στην μία ερώτηση που του τέθηκε, για το εάν δηλαδή έλειψε από την ομάδα ο ρυθμός, εξαιτίας των απουσιών σημαντικών παικτών.

Και απάντησε ως εξής: «Ευχαριστούμε για τα λόγια σας για τον κ. Λουτσέσκου και τον πατέρα του.

Τώρα στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει περισσότερα στην επίθεση. Ακόμη, οι αντίπαλοί. μας περίμεναν, ήταν πολύ κλειστοί στην άμυνα. Υπήρχε πολύ έντονη κυκλοφορία στην άμυνα τους, κάτι που δεν είναι συνηθισμένο.

Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε καλή αντίδραση, κάναμε ενέργειες για το γκολ, ανεβάσαμε τις εντάσεις. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι στα πλέι οφ. Χάσαμε ευκαιρίες για δύο γκολ, από μία σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο γκολ χάθηκε με την κεφαλιά του Μπάμπα από κοντά. Το δεύτερο ήταν με τον Γερεμέγεφ που δεν μπόρεσε να σκοράρει από την ασίστ του Κωνσταντέλια.

Ήταν ένα τυπικό παιχνίδι για τα πλέι οφ. Δεν θέλω να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιο ποδοσφαιριστή. Όντως στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψε η φρεσκάδα. Δεν είχαμε γρήγορες μεταβιβάσεις στην άμυνα. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς και σίγουρα μας κόστισαν όλα αυτά που ανέφερα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.