ΠΑΟΚ: Κανονικά ο Βιεϊρίνια - Οι ομάδες που δοκίμασε ο Λουτσέσκου

Metrosport Team04 Ιουλίου 2022

Συνεχίζεται σε υψηλή ένταση σήμερα (4/7) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Στην πρωινή προπόνηση συμμετέχουν κανονικά με την ομάδα οι Βιεϊρίνια, Κούρτιτς και Κάργας, ενώ ατομικό κάνουν οι Λύρατζης και Λάμπρου.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικεφάλου, απόντος του Λύρατζη, στην τακτική βρέθηκε σε δεξιού μπακ, σε άσκηση 10 εναντίον 10 για κατοχή μπάλας και πρέσινγκ με μπαλαντέρ τους Κούρτιτς και Παναγιώτου.

Οι δύο δεκάδες που δοκίμασε ο Λουτσέσκου ήταν οι εξής:

Πορτοκαλί: Βιεϊρίνια, Μιχάι, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Τζήμας, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Τσόλακ.

Μαύροι: Σάστρε, Ινγκασον, Κάργας, Τσαουσης, Σβαμπ, Ντάντας, Κουαλιάτα, Φίλιπε Σοάρες, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα.

* Το γκολ του Ντάντας

Στην πορεία οι δεκάδες άλλαξαν και μπήκαν βοηθητικοί οι Σβαμπ και Μιχάι, ενώ στη συνέχεια έγινε αλλαγή και στους μπαλαντέρ (οι οποίοι είχαν δικαίωμα μίας επαφής), καθώς ο Κούρτιτς πήγε με τους μαύρους και ο Παναγιώτου με τους πορτοκαλί. Κάθε παίκτης μπορούσε να κάνει το πολύ δύο επαφές με τη μπάλα.

Εγινε και άσκηση τρεις εναντίον δύο στο μισό γήπεδο. Οι μέσοι ήταν παρεταγμένοι σε τρεις γραμμές και οι επιθετικοί από τη μία και οι αμυντικοί από την άλλη.


* Παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει και δεύτερο φιλικό το Σάββατο. Το ματς με την Σταντάρ θα διεξαχθεί τελικά, εκτός απροόπτου στις 17:00 και όχι στις 18:00.

* Το φιλικό της Τετάρτης με την Αλκμάαρ θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.