ΠΑΟΚ: Καλά νέα για τον Ελ Καντουρί, πρόβλημα με Κούρτιτς

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για να παρουσιαστεί έτοιμος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που ξεκινούν αρχή γενομένης την Τετάρτη (14/12, 16:00) με την Καλαμάτα για το Κύπελλο Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στο τακτικό κομμάτι.

Η σημερινή (10/12) προπόνηση είχε ευχάριστα και κακά νέα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου, καθώς η μαγνητική του Ομάρ Ελ Καντουρί βγήκε καθαρή, με τον Μαροκινό να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, τα κακά νέα ήρθαν από τον Γιασμίν Κούρτιτς οποίος ένιωσε ενοχλήσει στο γόνατο και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα με θεραπείες.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Το Σάββατο (10.12) ήταν μέρα τακτικής στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια πάνω σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού, ενώ στο τελευταίο κομμάτι είχαμε προγράμματα ατομικής βελτίωσης. Τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Ομάρ Ελ Καντουρί ήταν καθαρά. 

Ο Μαροκινός έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Με την ομάδα προπονήθηκε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, ενώ οι Λευτέρης Λύρατζης και Μάριο Τσαούσης δούλεψαν μόνοι.

 Ο Γιάσμιν Κούρτιτς λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποκατάστασης με θεραπείες και ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου τις επόμενες μέρες. Την Κυριακή (11.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.