ΠΑΟΚ και στη Σύμη, από τον Ιορδάνη Παλαμίδη

Χάρης Δημαράς29 Αυγούστου 2023

Κουβαλάει μπόλικη ΠΑΟΚτσήδικη τρέλα και το καταλαβαίνει κανείς με το που φτάνει σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Σύμης, στη Νανού. Ο λόγος για τον Σαλονικιό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Ιορδάνη (Δάνη) Παλαμίδη, ο οποίος ορμώμενος απ'την αγάπη του για τον Δικέφαλο, κάρφωσε μια σημαία της ομάδας στο σημείο όπου αποβιβάζονται όλοι οι τουρίστες από τις βάρκες, σε μια από τις πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Σύμης.

«Ποιος είναι ο ΠΑΟΚτσής εδώ ρε παιδιά;», αναρωτιούνται όλοι φτάνοντας και η απάντηση έρχεται λίγα λεπτά μετά, όταν πηγαίνουν στο μοναδικό εστιατόριο που διαθέτει η εν λόγω παραλία. Ο Ιορδάνης, με τατού που παραπέμπει στον ΠΑΟΚ, εργάζεται στο εστιατόριο και έχει βάλει την σημαία και πιάνει κουβέντα σε όλους για τον Δικέφαλο.

«Φίλε αν και οι ιδιοκτήτες του μαγαζιού είναι ΑΕΚ, εγώ έβαλα την σημαία ΠΑΟΚ γιατί θέλω να την βλέπω κάθε μέρα. Δεν μπορώ χωρίς τον ΠΑΟΚ. Το έστειλα και στην ΠΑΕ. ΠΑΟΚ παντού!», μας λέει.

Κατάγεται από την Σταυρούπολη της Θεσσαλονίκης και από μικρός δεν έχανε ματς της ομάδας του. Τα τελευταία χρόνια μόνο δεν είναι πάντα παρών, ωστόσο η ασπρόμαυρη «τρέλα» δεν μειώνεται. Πρόσφατα γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής που βρέθηκε στο εστιατόριο και έχει καταγωγή από την Σύμη, πήρε στο τηλέφωνο έναν αγαπημένο παίκτη του Ιορδάνη, τον Πάμπλο Γκαρσία. Μίλησαν για τον ΠΑΟΚ.



Η σημαία στα βράχια στην παραλία Νανού έχει γίνει ατραξιόν πάντως, πολλοί επισκέπτες τη φωτογραφίζουν και την στέλνουν σε φίλους τους ενώ το καλύτερο του το είπε ένας Αρειανός: «Ρε φίλε, κι εδώ ΠΑΟΚ; Θα με τρελάνεις;». Έτσι είναι ο Ιορδάνης. Τους τρελαίνει με τον ΠΑΟΚ και στην ακριτική Σύμη.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.