«ΠΑΟΚ και Γαλατάσαραϊ για Μπερνάρντ, τον πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία της Σαχτάρ»

Metrosport Team07 Αυγούστου 2022

ΠΑΟΚ και Γαλατάσαραϊ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μπερνάρντ σύμφωνα με δημοσίευμα από την ουκρανική ιστοσελίδα sport.ua.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος έχει αγωνιστεί σε Σαχτάρ Ντόνετσκ (2013-2018) και Έβερτον (2018-2021) και όπως αναφέρουν οι Ουκρανοί ετοιμάζεται να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. 

Αυτή τη στιγμή ο Μπερνάρντ αγωνίζεται στην Αλ Σάρτζα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα η οποία φέρεται να μην είναι αντίθετη σε ένα «διαζύγιο». Άλλωστε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλαοκαίρι του 2023 και ο σύλλογος των Εμιράτων δεν θα ζητήσει πάρα πολλά χρήματα.

Ο Μπέρναρντ μετακόμισε στην Αλ Σάρτζα το περασμένο καλοκαίρι από την Έβερτον έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ. Έπαιξε σε 32 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, στους οποίους σημείωσε 7 γκολ και έδωσε 5 ασίστ.

Στην Ουκρανία ο Βραζιλιάνος έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σαχτάρ έχοντας 156 ματς σε πέντε χρόνια, ενώ σκόραρε 28 φορές και μοίρασε 35 ασίστ, με αποτέλεσμα να κληθεί και στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας.

Στην Έβερτον, όπου έμεινε μέχρι και πέρσι, είχε σε 84 ματς, 8 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Μπέρναρντ είναι η πιο ακριβή αγορά στην ιστορία της Σαχτάρ καθώς η ουκρανική ομάδα εκταμίευσε 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.