ΠΑΟΚ Κ19: Το buzzer beater που τον κράτησε στο κόλπο!

Γιώργος Ζαΐρης27 Φεβρουαρίου 2022

Ενα μεσημέρι που θα το θυμάται για πάντα στην ποδοσφαιρική του διαδρομή έζησε ο 17χρονος Γιάννης Γκιτέρσος. Ο νεαρός ποδοσφαιριστης της Κ19 του ΠΑΟΚ στην πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα ήταν ο λυτρωτής στο χθεσινό θρίλερ με τον Ιωνικό. Ο Δικέφαλος μέχρι το 94’ φλέρταρε με μια οδυνηρή ισοπαλία που θα ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά από εκείνη με τον Ατρόμητο και ουσιαστικά θα του περιόριζε τις ελπίδες για ένα ακόμη Πρωτάθλημα. 

Ομως σε εκείνο το χρονικό σημείο ο γεννημένος το 2005 παίκτης, με ένα καθαρά προσωπικό γκολ έδωσε στους ασπρόμαυρους τη νίκη. Ο Δικέφαλος συνεχίζει για τις τελευταίες στροφές του συναρπαστικού και ιδιαίτερα αμφίρροπου πρωταθλήματος της Super League, πηγαίνοντας την επόμενη αγωνιστική στη Λαμία, ενώ εκκρεμούν άλλα πέντε παιχνίδια που είχαν αναβληθεί. 

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ νωρίς, στο 3′ με σουτ του Γκαρνέτα, ωστόσο ισοφαρίστηκε στο 29′. Παρότι απορρόφησε την πίεση και προσπάθησε να αναπτυχθεί, δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις. Η λύση ήρθε τελικά, στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν ο Γκιτέρσος οδήγησε τη μπάλα, σούταρε έξω από την περιοχή και σημάδεψε στην δεξιά γωνία του τέρματος. Ο Δικέφαλος έφτασε στους 37 βαθμούς έχοντας δώσει 18 αγώνες ενώ ο Αστέρας που είναι στην κορυφή της βαθμολογίας έχει 42 αλλά και δυο αγώνες περισσότερους. 

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Μελενικιώτης, Ζίλο, Κωττάς, Γκαρνέτας(65′ Σπυράκος), Αθανασίου (80′ Κιτσάκης), Μπάμπουρας, Δαρέλας, Σπυριδόπουλος (53′ Γκιτέρσος).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.